Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Asus beste router test

Redactie     13:37    

Het Britse tijdschrift Tech Advisor heeft de Asus DSL-AC68U getest als het beste router. Het is een supersnelle router (1900 Mbps) met een heel aantrekkelijk prijskaartje.


Met deze router stream je zonder haperen een HD film naar je smart TV terwijl iemand anders aan het gamen is. Een ideale router voor een gezin met veel computers, tablets en smartphones.

Wat zeer plezierig is bij deze beste router uit de test is de quality of service techniek. Deze zorgt er voor dat streams voorrang krijgen op het andere dataverkeer. Hiermee voorkomt de ASUS DSL-AC68U haperend beeld en geluid als je op een druk gebruikt netwerk naar bijvoorbeeld Netflix of Videoland zit te kijken of als je naar Spotify luistert.

TIP: Kijk op Beste Router Kopen voor deze (en andere) routers tegen de laagste prijs, een router keuzehulp en de Router Top 10.


Je kunt deze router ook toegankelijk maken via internet. Dat betekent dat je van elders, met bijvoorbeeld je laptop of je smartphone, bestanden kunt benaderen die via usb aan de router zijn gekoppeld. Documenten, films en muziek kun je dus op een usb-stick of externe harde schijf zetten en deze vanaf een andere locatie op je telefoon afspelen.

Op de 2.4 Ghz band haalt deze supersnelle router een snelheid van 600 Mbps. Dat is snel, maar helemaal snel wordt het als je de 5 GHz band gebruikt. Dan haal je de 1.300 Mbps. Beamforming zorgt daarbij voor een groter bereik en een stabieler WiFi signaal.

Ouders kunnen hun kinderen veilig internet op laten. Deze beste router beschikt namelijk over ouderlijke controle waarmee je ongeschikte websites kunt laten blokkeren.

Bovendien is deze beste router uit de test een voordelige router. Kijk op het bovenstaande Beste Router Kopen voor de actuele prijs.

Zie ook: Alle testen van routers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.