Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste budget actioncam

Redactie     15:03    


Een actioncam hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Activeon met hun Activeon CX action camera. Dit is de beste budget actioncam van dit moment.

Overzicht goedkope actioncams

Maar de Activeon CX is niet de enige goedkope actioncam. Kijk in het overzicht van actioncams tot 40 euro voor meer goedkope action camera's.

Goedkope actioncam: Activeon CX

Ondanks zijn lage prijs biedt de Activeon CX actioncam full HD filmbeelden met 30 frames per seconde en wordt er een waterdichte behuizing meegeleverd. De foto's zijn met een 4 megapixel kwaliteit wel wat minder scherp dan bij duurdere actioncams, maar nog steeds goed van kwaliteit.

Het filmen kan met een beeldhoek van 170 graden zodat je bij de actie ook de omgeving mee kunt filmen. De waterdichte behuizing volstaat tot 60 meter diep, dus ook voor duikers is dit een goede action camera. Omdat deze beste budget actioncam maar 60 gram weegt kan hij prima bij sporten en andere activiteiten gebruikt worden.De filmpjes en foto's zijn direct op het LCD-scherm van de camera te bekijken en zelfs WiFi wordt ondersteund zodat je de beelden naar je telefoon, tablet of computer kunt streamen.

Ook de time lapse functie is aanwezig op deze beste actioncam voor een lage prijs. Zo kun je bijvoorbeeld een tocht van vele kilometers in een paar seconden afspelen.De Activeon CX actioncam wordt geleverd met onderwaterbehuizing, bevestigingsschroef, accu en usb-kabel.

Meer testen van actioncams

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.