Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste computer speakers

Redactie     15:02    

Computers worden vaak ook gebruikt om muziek of films mee af te spelen, en daarbij wil je natuurlijk wel een goed geluid/ Daarom kijken we hier naar de winnaar van  een test van beste computer speakers voor aan je PC of laptop.


Met goede computer speakers profiteer je van het beste geluid bij Netflix, Youtube, MP3-bestanden, Spotify, games en al het andere dat je via de computer afspeelt.

Het Amerikaanse tijdschrift PC Mag testte de Audioengine HD3 als beste computer speakers.

Meer dan een PC speaker

Je doet deze beste speakers uit de test eigenlijk te kort door ze als PC speakers te bestempelen. De Audioengine speakers zijn namelijk Bluetooth speakers die net zo goed gebruikt kunnen worden als draadloze speakers voor je telefoon of tablet, of zelfs als huiskamer speaker.


Computerspeakers in de vorm van een boekenkast speaker

Steeds vaker zijn speakers voor de computer of smartphone speakers in één hippe design-behuizing. Audioengine kiest bij de HD3 echter voor twee losse boekenplank-speakers. Ouderwets? Misschien wel, maar stereo geluid komt zo toch echt het best tot zijn recht. 

De Audioengine HD3 is geen hippe speaker, maar de beste computer speaker voor wie het beste geluid wil hebben.PC speakers met een geweldig geluid

De beide Audioengine HD3 speakers zorgen voor een breed stereogeluid met een rijk laag geluid en perfect weergegeven hoge tonen. Je kunt er een subwoofer aan koppelen voor een nog zwaarder basgeluid, maar dit is niet noodzakelijk.

Wil je muziek luisteren via een koptelefoon, dan prik je deze koptelefoon gewoon in de hoofdtelefoon-uitgang van één van de 15 watt speakers. Verder is er nog ondersteuning voor bluetooth (met AptX), usb-audio en diverse lijn-ingangen


De Audioengine HD3 is te koop in behuizingen met de kleur wit, rood, zwart of bruin.


Onderwerpen:
Beste computerspeakers, beste PC speakers test, Audioengine HD3 beste computer speakers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.