Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste externe SSD

Redactie     15:48    

Steeds vaker worden SSD's gebruikt in plaats van een harde schijf. In een laptop of desktop-computer, maar ook als externe opslag. Ook voor mobiel gebruik is een SSD zeer geschikt. Een SSD is immers veel beter bestand tegen schokken dan de mechanische harde schijf.


Het Britse tijdschrift PC Advisor heeft alle gangbare externe SSD's getest, en daarbij kwam de ADATA SE730 als beste SSD uit de test.


Deze beste SSD van 2017/2018 is evenals andere goede SSD schijven tegen een lage prijs te koop bij de winkels genoemd op Beste SSD Kopen. Je vindt daar ook de meest actuele SSD top 10.


De ADATA SE730 is extra goed geschikt voor mobiel gebruik door zijn bijzonder kleine formaat. Bovendien is hij waterdicht, stofdicht en schokbestendig en dat is voor een mobiele dataopslag natuurlijk ook erg fijn.

Met zijn opslag van 250 GB is de opslagruimte helaas wel inherent aan de grootte van de SSD. Er zijn usb-sticks van dezelfde capaciteit, die zijn nog kleiner en bovendien goedkoper. Maar de ADATA SSD wint het glansrijk op snelheid. Met zijn USB 3.1 Gen 2 interface haalt deze beste externe SSD een snelheid van 500 MB per seconde. Hele speelfilms zet je in een paar seconden over.

De ADATA SE730 werkt op Android, Windows en Apple-apparatuur. Je kan bestanden zo heel makkelijk van het ene naar het andere besturingssysteem overzetten. Kortom, je hebt te maken met een zeer goede portable SSD. Het mooie design van geborsteld metaal maakt deze beste externe SSD compleet.


Prijs en beschikbaarheid

De ADATA SE730 SSD is te koop in de kleuren rood en goud. Kijk op het bovengenoemde Beste SSD Kopen voor de laagste actuele prijs.

Publicatie test: december 2017
Alle testen van SSD's

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.