Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gaming laptop

Redactie     17:04    

Zware grafische games spelen op een laptop kan prima, maar voor zware games is wel een (figuurlijk) zware laptop nodig. Hier kijken we naar de beste gaming laptop uit de test.


Deze test is in Engeland door PC Advisor uitgevoerd. De gaming laptops van alle belangrijke merken werden getest en er kwam een Asus als beste gaming laptop uit de test.Kijk op Beste Laptop Kopen waar je deze gaming laptop en andere laptops het best kunt kopen.

Gaming laptops

Niets vraagt zoveel van een laptop als het spelen van zware grafische games. Laptops die hier echt voor geschikt zijn, zijn dus laptops die tot de absolute top behoren. Laptops met veel geheugen, een krachtige processor en een zeer goede videochip. Aan het scherm worden hoge eisen gesteld. Beelden moeten vloeiend weergegeven worden, het scherm moet groot zijn en reflectie en lichtinval mogen het spel niet hinderen.

Beste gaming laptop:  Asus ROG Strix GL702VM

De laptop die het best aan al deze eisen voldoet is volgens het Britse PC Advisor de  Asus Gaming ROG Strix GL702VM. Met 16 GB RAM geheugen, een Intel Core i& processor en een NVIDIA GeForce GTX 1060 videoprocessor kun je met deze laptop alle games aan. Bovendien beschikt deze beste gaming laptop naast een 1 TB harde schijf over een 256 GB SSD. Hiermee starten games razendsnel op.
Zware games kun je in ultra instellingen spelen, en ook VR behoort bij deze beste laptop voor gamers tot de mogelijkheden. Alle beelden zien er fantastisch uit en bewegen vloeiend. 

De grote schijfcapaciteit is wel nodig als je veel verschillende games speelt, want een DVD-speler ontbreekt. We beschikt de NVIDIA GeForce GTX 1060 over een verlicht toetsenbord voor gamen in het donker en een 17 inch anti-glare scherm dat zorgt voor minimale last van lichtinval, reflectie en vette vingers.

Kijk bij het bovenstaande Beste Laptop Kopen wat deze beste gaming laptop moet kopen.

Zie ook: Meer testen laptops

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.