Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope videocamera (camcorder)

Redactie     18:02    

Ben je op zoek naar een goede videocamera met een prijs ruim onder de 300 euro? Lees dan vooral verder. Hier de uitslag van een test van goedkope videocamera's.


De JVC GZ-R435 werd in deze test tot beste goedkope videocamera uitgeroepen. Deze basis camcorder heeft dan ook heel goede specificaties en veel mogelijkheden voor een videocamera in deze prijsklasse. Ook bij Kieskeurig kreeg deze camcorder de titel Best Reviewed.

Hier meer informatie over deze JVC GZ-R435 camcorder, die te koop is bij de Videocamerashop en andere aanbevolen winkels genoemd op Beste videocamera (camcorder) kopen.

Beste goedkope videocamera: JVC GZ-R435BEU 

Met een optische zoom van 40x en een digitale zoom van zelfs 200+ kun je op grote afstand filmen met deze beste camcorder. Bovendien is deze JVC camera vriesbestendig, waterdicht tot vijf meter, en hij is stofdicht. Het is een kleine maar robuuste camcorder met een sterke behuizing die tegen zware omstandigheden kan. Bovendien beschikt de JVC GZ-R435 videocamera over een accu die 5 uur lang stroom kan leveren.De videobeelden kun je in Full HD (1080 pixels, 50 frames per seconde) schieten maar voor foto's is deze camera niet echt te gebruiken. De beeldsensor komt niet verder dan 2,5 megapixels. Gelukkig zijn er maar weinig mensen die hun camcorder voor fotografie gebruiken.

Via HDMI en USB kun je deze camcorder op andere apparatuur aansluiten. Dat moet wel bedraad, want WiFi en Bluetooth worden niet ondersteund. Aan dit soort dingen merk je dat je met een goedkope camera te maken hebt.Op het 3 inch beeldscherm kun je je opnames direct bekijken, beelden kunnen worden opgeslagen op SD-kaartjes tot 128 GB. Je kunt veel instellen, maar ook Intelligent Autofocus en standaard instellingen gebruiken. Het is gebruiksvriendelijke videocamera met veel mogelijkheden en een heel aantrekkelijke prijs.

Getest door: Videocamerashop (Beste Keuze basis camcorder)
Kieskeurig Best Reviewed
Publicatie test: december 2017
Meer testen videocamera's

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.