Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips 3000 volautomatische koffiemachine: De beste koop

Redactie     20:00    


Ben je op zoek naar een volautomatische koffiemachine? Een koffiemachine waarbij je met één druk op de knop een kop koffie of een cappuccino krijgt van versgemalen bonen? Kijk dan eens naar de volautomatische koffiemachines uit de Philips 3000 serie. Opvallend goedkope volautomaten voor wat deze koffiemachines presteren.


De Consumentenbond riep de Philips 3000 uit tot Beste Koop. Voor deze volautomatische koffiemachine betaal je nog geen 400 euro. Een bijzonder lage prijs voor een volautomaat. Wij gaan zelf voor de versie van de Philips 3000 met melkreservoir en melkslang. Deze kost een paart tientjes meer, maar met deze versie kun je met één druk op de knop een cappuccino krijgen. Melk opschuimen doet deze volautomaat zelf dus je hoeft niet te prutsen met stoompijpje. Dat is dat geringe prijsverschil wel waard!

Kijk op Beste Koffiemachine Kopen om deze volautomatische koffiemachine, en andere goede koffiemachines, tegen de laagste prijs te kopen. Je vindt daar de goedkoopste winkels, een Koffiemachine Keuzehulp en de Koffiemachine Top 10.Review Philips 3000 koffiemachine

Wij testte de Philips 3000 met melkslang. Met deze versie van de Philips 3000 koffiemachine kun je met 1 druk op de knop naast gewone koffie en espresso ook een cappuccino krijgen. Dit dankzij de dubbele uitloop voor koffie en melkschuim. De koffiebonen worden bij ieder kopje vers gemalen.

De sterkte van die koffie, de hoeveelheid water e.d. zijn allemaal in te stellen, maar de Philips 3000 zorgt bij de standaard instellingen al meteen voor een heerlijke kop koffie. Alle lof voor de cappuccino, die komt er werkelijk perfect uit. Opschuimen doet deze koffiemachine als de beste, een wat brede beker is echter wel aan te raden want het opschuimen gaat gepaard met het nodige gespetter en geschuim. Gelukkig is het resultaat er wel naar!


De Philips 3000 HD8829 zorgt met één druk op de knop voor een heerlijke koffie, cappuccino of expresso. Snel en supermakkelijk. Maar het betekent niet dat je helemaal geen werkzaamheden hebt. Deze koffiemachine heeft wel het nodige onderhoud nodig. Dat hij zichzelf bij iedere inschakeling en uitschakeling reinigt is heel plezierig. Als hij een tijdje niet gebruikt wordt, spoelt de koffiemachine zijn leidingen door en schakelt uit. Maar af en toe is er toch een handmatige reiniging nodig. En dat de Philips 3000 vertikt om koffie te zetten als het tijd is voor zijn wekelijkse reiniging vinden we echt een nadeel. Dat komt namelijk altijd op een verkeerd moment.Een voordeel en nadeel is het kleine formaat van deze beste koffiemachine voor thuis. Aan de ene kant neemt deze koffiemachine heel weinig ruimte in en past daardoor in de kleinste keuken. Aan de andere kant moet je vrij vaak water, koffiebonen of melk bijvullen of de lekbak legen. Deze reservoirs zijn namelijk niet al te groot.

Toch wegen deze nadelen echt niet op tegen het grote voordeel voor deze machine. Geen andere koffiemachine biedt zulke heerlijke koffie, cappuccino en espresso met één druk op de knop tegen zo'n lage aanschafprijs dan deze volautomaat. De Philips 3000 koffiemachines maken een volautomaat voor ieder huishouden mogelijk. Een terecht beste koop!

Bij het bovenstaande Beste Koffiemachine Kopen kun je de Philips 3000 en andere goede koffiemachines tegen de laagste prijs kopen.

Zie ook: Meer testen koffiemachines


Onderwerp:
Review test Philips 3000 volautomatische koffiemachine met melkreservoir en melkslang voor koffie, espresso en cappuccino. Beste koop consumentenbond.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.