Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3x de beste decoupeerzaag in de test

Redactie     20:36    

Wat is de beste decoupeerzaag? Hier heb je drie beste decoupeerzagen. Drie decoupeermachines die respectievelijk zijn aangewezen als beste decoupeerzaag voor de professional, voor de klusser en voor de af en toe gebruiker.


Want iemand die de decoupeerzaag maar af en toe gebruikt wil waarschijnlijk geen hoog bedrag neertellen voor de allerbeste decoupeerzaag.

Kijk bij aanbiedingen van alle decoupeerzagen zaagmachines voor circa 300 decoupeerzaag machines, hun lage prijs, hun specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers van de zagen. Hieronder kijken we naar de top drie uit de test.


Beste decoupeerzaag: Makita 4350FCTJ

We beginnen bij de beste decoupeerzaagmachine, de Makita 4350FCTJ, de beste decoupeerzaag voor professioneel gebruik. Met deze sterke (720 watt) zaag je tot 13,5 centimeter hout en tot 1 centimeter metaal. Deze zaagmachine is geschikt voor aaneengesloten langdurig gebruik.


Drie pendelstanden, een stofblazen, ingebouwde verlichting. Als professional of fanatieke klusser kun je vooruit met deze beste decoupeerzaag van allemaal.

De Makita 4350FCTJ wordt geleverd met zes zaagbladen. Kijk bij het bovenstaande Beste Zaagmachine Kopen voor de laagste actuele prijs.

Beste decoupeerzaag voor de klusser: Bosch PST 900 PEL

Wil je de prijs van je nieuwe decoupeerzaag (ruim) onder de 100 euro houden? Kies dan voor de 620 watt Bosch PST 900. Deze decoupeerzaag is goed genoeg voor de fanatieke klusser. Je zaagt er tot 90 mm (9 centimeter) mee in hout en tot 10 mm in metaal. Met 3100 zaagbewegingen per minuut gaat dat zagen soepeltjes.


Ook deze beste decoupeerzaag beschikt over eigen verlichting en een blaasfunctie. Natuurlijk kun je er ook je stofzuiger op aansluiten om zonder rommel te zagen.


Beste goedkope decoupeerzaag: Black & Decker KS801SEK-QS

De meeste particulieren zullen hun decoupeerzaag maar heel af en toe gebruiken. Dan wil je waarschijnlijk een degelijke decoupeerzaag tegen een laag prijsje. De Black & Decker KS801SEK-QS is zo'n decoupeerzaag.  Deze beste goedkope decoupeerzaag kost zo'n 70 euro maar levert prestaties die voor menig thuisgebruiker goed genoeg zijn.

Laten we heb vergelijken met de bovenstaande Bosch die zo'n 20 euro duurder is. Dan zien we dat het vermogen wat minder is (550 watt tegenover 620 watt). Daardoor kom je door hout van maximaal 8 centimeter (9 centimeter bij de Bosch) en door metaal van 5 millimeter (10 millimeter bij de Bosch).


Verder ontbreekt de verlichting. Voor een af en toe klus is deze Black & Decker goed genoeg. Vraag je wat meer van je decoupeerzaag, geef dan 20 euro meer uit en kies voor de Bosch decoupeerzaag.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van alle decoupeerzagen voor alle prijzen en meer goede alternatieven.

Zie ook: Meer beste zaagmachines uit de test


Onderwerpen:
Beste decoupeerzaag test, elektrische zaag, zagen, beste koop, beste decoupeerzagen test.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.