Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3x de beste decoupeerzaag uit de test

 

De beste decoupeerzaag, de beste decoupeerzaag voor de klusser thuis en de beste goedkope decoupeerzaag uit de test.


Wat is de beste decoupeerzaag? Hier heb je drie beste decoupeerzagen. Drie decoupeerzaag machines die respectievelijk zijn aangewezen als beste decoupeerzaag voor de professional, de beste decoupeerzaag voor de klusser (beste koop) en de beste goedkope decoupeerzaag voor de af en toe gebruiker.

Want iemand die de decoupeerzaag (wipzaag) maar af en toe gebruikt wil waarschijnlijk geen hoog bedrag neertellen voor de allerbeste decoupeerzaag.

Hieronder vind je deze drie best geteste decoupeerzagen naar een link met een aanbieding en al hun informatie.

Toch liever een andere decoupeerzaag? Kijk bij aanbiedingen van alle decoupeerzagen voor circa 250 decoupeer zaagmachines, hun lage prijs, hun specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers van de decoupeerzagen. 

Hieronder kijken we naar de beste decoupeerzaag machines uit de test. Decoupeerzagen van Makita, Bosch en Black&Decker.


Beste decoupeerzaag: Makita 4350FCTJ

We beginnen bij de beste decoupeerzaagmachine, de Makita 4350FCTJ, de beste decoupeerzaag voor professioneel gebruik, en de beste decoupeerzaag uit de test voor de klusser die de beste decoupeerzaagmachine wil, en daarvoor wil betalen.

Met deze sterke professionele decoupeerzaag (720 watt) zaag je tot 13,5 centimeter hout en tot 1 centimeter metaal. Deze beste decoupeer zaagmachine is geschikt voor aaneengesloten langdurig gebruik.


Drie pendelstanden, een stofblazen, ingebouwde verlichting,... als professional of fanatieke klusser kun je vooruit met deze beste decoupeerzaag van allemaal.

De Makita 4350FCTJ wordt geleverd met zes zaagbladen. Kijk bij het bovenstaande Beste Zaagmachine Kopen voor de laagste actuele prijs.

Beste decoupeerzaag voor de klusser: Bosch PST 900 PEL

Wil je de prijs van je nieuwe decoupeerzaag (ruim) onder de 100 euro houden? Kies dan voor de 620 watt Bosch PST 900 decoupeerzaag, de beste koop voor een klusser. Deze goed betaalbare decoupeerzaag is goed genoeg voor de fanatieke klusser. 

Je zaagt met deze beste decoupeerzaag tot 90 mm (9 centimeter) in hout en tot 10 mm in metaal. Met 3100 zaagbewegingen per minuut gaat dat zagen met deze decoupeerzaag soepeltjes.


Ook deze beste decoupeerzaag beschikt over eigen verlichting en een blaasfunctie. Natuurlijk kun je ook je stofzuiger op de decoupeer zaagmachine aansluiten om zonder rommel te zagen.


Beste goedkope decoupeerzaag: Black & Decker KS801SEK-QS

De meeste particulieren zullen hun decoupeerzaag maar heel af en toe gebruiken. Dan wil je waarschijnlijk een degelijke decoupeerzaag tegen een laag prijsje. De Black & Decker KS801SEK-QS is zo'n goede goedkope decoupeerzaag.  

Deze beste goedkope decoupeerzaag kost zo'n 70 euro maar levert prestaties die voor menig thuisgebruiker goed genoeg zijn.

Laten we deze goede goedkope decoupeerzaag vergelijken met de bovenstaande Bosch decoupeerzaag, die zo'n 20 euro duurder is. Dan zien we dat het vermogen wat minder is (550 watt tegenover 620 watt). Daardoor kom je door hout van maximaal 8 centimeter (9 centimeter bij de Bosch) en door metaal van 5 millimeter (10 millimeter bij de Bosch).


Verder ontbreekt de verlichting. Maar voor een af en toe klus is deze Black & Decker goed genoeg. Vraag je wat meer van je decoupeerzaag, geef dan 20 euro meer uit en kies voor de Bosch decoupeerzaag.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van alle decoupeerzagen voor alle prijzen en meer goede alternatieven.

Zie ook: Meer beste zaagmachines uit de test


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste decoupeerzaag uit de decoupeerzaag test, de beste koop en de beste goedkope decoupeerzaag. De decoupeerzaag is de meest gebruikte elektrische zaagmachine, je kan met zo'n elektrische zaag in vele vormen zagen, ook in bochten. Kijk hier boven voor de beste decoupeerzagen uit de test of kies je persoonlijk beste decoupeerzaag uit het decoupeerzaag overzicht., ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.