Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Asus C302CA Flip getest als beste Chromebook

Redactie     16:29    

beste chromebook test

Steeds meer mensen kiezen voor een Chromebook in plaats van voor een gewone laptop. Sneller opstarten, minder kwetsbaar, geen gedoe met virussen en updates, een Chromebook heeft vele voordelen. Hier kijken we naar de beste Chromebook uit de tests.


Goedkoop een Chromebook kopen

Vroeger stond een Chromebook voor weinig computer voor veel geld. Die tijd is echter voorbij. Tegenwoordig koop je al een goede Chromebook voor minder dan 250 euro en ook de high-end modellen zijn heel betaalbaar. Kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Computer Kopen waar je goedkoop een goede Chromebook kunt kopen. Daar vind je ook de Asus C302CA Flip die als beste Chromebook getest is.

beste chromebook getest


Beste Chromebook test: Asus C302CA Flip

Het Britse tijdschrift PC Advisor en het Amerikaanse Laptop Mag hebben de Asus C302CA Flip als beste Chromebook getest. En ook Tweakers tipt deze Chromebook (met een waardering van 8,5). De Asus C302CA Flip is zeker niet de goedkoopste, integendeel deze Chroomebook zit in de bovenkant van de markt. En de prestaties zijn daarnaar.

beste chromebook

De Asus C302CA Flip is te koop in versies met een Intel Pentium processor en 4GB geheugen, en met Intel Core M3 processor en 8 GB geheugen. Wij kijken naar het laatste model.

Zoals Flip in de naam aangeeft is de Asus C302CA Flip een Chromebook die je zowel als laptop als tablet kunt gebruiken. En in beide gevallen heb je met een krachtpatser te maken. Vooral naar Chromebook maatstaven.

beste chromebook asus


Omdat deze Chromebook ook als tablet wordt ingezet is hij niet heel groot: 12,5 inch. Maar groot genoeg om goed op te werken, en klein genoeg om makkelijk mee te nemen. En zoals een Chromebook betaamt is de Asus C302CA Flip lekker licht.

beste chromebook laptop tablet

Door zijn 8GB intern geheugen werk je vlotjes met meerdere applicaties tegelijk. Het IPS paneel zorgt voor prima kleuren vanuit alle hoeken en dankzij het 32 GB Flash geheugen start je supersnel op.

En natuurlijk profiteer je van alle Chromebook voordelen zoals het niet vatbaar zijn voor virussen en geen improductiviteit door Windows updates en systeemproblemen. En in de Google app-store is tegenwoordig alle mogelijke software te vinden.

beste chromebook tablet laptop


Alles werkt vlotjes en probleemloos op deze beste Chromebook van dit moment. Het enige dat je van aanschaf zou kunnen weerhouden is de prijs. Ligt de prijs van de Asus C302CA Flip boven je budget? Kijk dan bij het bovenstaande Beste Computer Kopen voor goedkopere alternatieven.

Publicatie test: januari 2018
Zie ook: Meer laptop tests

Foto's: Asus

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.