Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste bloeddrukmeters uit tests

De beste bloeddrukmeter thuis, de beste professionele bloeddrukmeter, de beste betrouwbare goedkope bloeddrukmeter en meer beste bloeddrukmeters uit de test.


Zelf je bloeddruk meten, thuis op het moment waarop je het uitkomt is erg plezierig. Bovendien wordt bij veel mensen het af en toe meten van de bloeddruk zelfs aangeraden. Maar natuurlijk moet het wel een betrouwbare bloeddrukmeter zijn waarmee je de metingen uitvoert. Hier kijken we naar enkele van de beste bloeddrukmeters.


Drie van deze bloeddrukmeters in de aanbevolen categorie van Dabl, de internationale organisatie die bloeddrukmeters test. De Hartstichting adviseert deze Dabl goedgekeurde bloeddrukmeters. De vierde bloeddrukmeter meet de bloeddruk via de pols, en heeft daarom geen goedkeuring van de Hartstichting gekregen. De Hartstichting keurt de bloeddruk meten via de pols af.

Al deze beste bloeddrukmeters zijn te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Bloeddrukmeter Kopen. Kijk daar voor de laagste actuele prijzen.

Beste bloeddrukmeter test: Omron M6 Comfort

De meest verkochte bloeddrukmeter is de Omron M6 Comfort. En dat is niet voor niets. Deze meter is in meerdere vergelijkende tests als beste bloeddrukmeter getest. Je kunt deze bloeddrukmeter van Omron Healthcare wereldleider in bloeddrukmeters) gerust als de beste bloeddrukmeter voor thuis beschouwen. 

Kijk voor de actuele prijs van deze beste bloeddruk meter bij onderstaande Omron aanbiedingen.
Zoals alle beste bloeddrukmeters meet deze Omron via de bovenarm. Wat handig is, is dat de Omron M6 Comfort van twee personen de meetwaarden kan onthouden. In totaal zijn er 200 geheugenplaatsen en je krijgt naast de laatste meetwaarde ook altijd het gemiddelde van de drie laatste metingen te zien.

Wanneer je teveel beweegt tijdens de meting of als de hartslag onregelmatig is krijg je een waarschuwing. En ook als je meting niet gezond is krijg je daarvan een duidelijk bericht.

Kijk voor de meest recente prijs van deze beste bloeddrukmeter op het bovenstaande aanbiedingen of op Beste Bloeddrukmeter Kopen.


Beste goedkope bloeddrukmeter: Beurer BM44

Vind je de bovenstaande beste bloeddrukmeter toch wat prijzig, dan is de Beurer BM44 een goed goedkoper alternatief van minder dan 50 euro. Ook deze goede bloeddrukmeter geeft betrouwbare metingen via de bovenarm. Kijk hieronder voor de actuele lage prijs.


Het prijsverschil zit hem vooral in het ontbreken van een geheugen. Deze beste goedkope bloeddrukmogelijkheden onthoudt geen meetwaarden. Vind je dat geen gemis, dan kun je geld uitsparen door voor deze bloeddrukmeter te kiezen.

Beste professionele bloeddrukmeter:  Omron EVOLV

Je bloeddruk op dezelfde manier meten als bij de dokter. Dat kan met de Omrom EVOLV. Maar dan wel zonder kabels want de gegevens lees je af op een app op je smartphone of tablet. Een nadeel hiervan is dat je wel een telefoon of tablet nodig hebt om deze gegevens te lezen.De Omron EVOLV beschikt over een voorgevormd manchet dat comfortabel zit en bijdraagt aan een betrouwbare meting. Een nadeel is de prijs van circa 170 euro.

Ook deze beste bloeddrukmeter voor de professional is te vinden bij de bovengenoemde aanbiedingen van Omron bloeddrukmeters, en natuurlijk op Beste Bloeddrukmeter Kopen.

Beste bloeddrukmeter pols: Beurer BC 58

De Hartstichting adviseert metingen via de bovenarm. Deze zijn betrouwbaarder. Wil je toch meten via de pols? Dan is de Beurer BC 58 de beste koop. 

De Beurer bloeddrukmeter is een relatief voordelige bloeddrukmeter (circa 60 euro) die met een app werkt.

De Beurer HealthManager app geeft veel informatie en de bloeddrukmeter geeft een gemiddelde over 7 metingen voor extra betrouwbaarheid. Verder zijn er 6 geheugenplaatsen beschikbaar voor 2 gebruikers.
Maar deze bloeddrukmeter staat, omdat het een polsbloeddrukmeter is, niet op de aanbevolen lijst van Dabl / de Hartstichting en dat vinden we een groot nadeel.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Bloeddrukmeter Kopen voor alle informatie en prijzen van deze beste bloeddrukmeters en andere goede bloeddrukmeters.

Zie ook: Meer testen van bloeddrukmeters


Onderwerp:
Hier vind je de beste bloeddrukmeters voor het zelf thuis meten van je bloeddruk. Het zijn de beste bloeddrukmeter (algemeen), de beste goedkope bloeddrukmeter (beste koop), de beste professionele bloeddrukmeter en de beste pols bloeddrukmeter. De laatste bloeddruk meter heeft als enige geen Hartstichting goedkeuring omdat de Hartstichting de bloeddruk meter via de pols afkeurt.