Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bloeddrukmeters uit tests

Redactie     10:30    


Zelf je bloeddruk meten, thuis op het moment waarop je het uitkomt is erg plezierig. Bovendien wordt bij veel mensen het af en toe meten van de bloeddruk zelfs aangeraden. Maar natuurlijk moet het wel een betrouwbare bloeddrukmeter zijn waarmee je de metingen uitvoert. Hier kijken we naar enkele van de beste bloeddrukmeters.


Natuurlijk staan al deze bloeddrukmeters in de aanbevolen categorie van Dabl, de internationale organisatie die bloeddrukmeters test. De Hartstichting adviseert deze Dabl goedgekeurde bloeddrukmeters.

Al deze beste bloeddrukmeters zijn te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Bloeddrukmeter Kopen. Kijk daar voor de laagste actuele prijzen.

Beste bloeddrukmeter test: Omron M6 Comfort

De meest verkochte bloeddrukmeter is de Omron M6 Comfort. En dat is niet voor niets. Deze meter is onder andere door de Consumentenbond als beste bloeddrukmeter getest. Je kunt deze bloeddrukmeter van Omron Healthcare wereldleider in bloeddrukmeters) gerust als de beste bloeddrukmeter voor thuis beschouwen. En met een prijs rond de 70 euro is deze meter helemaal geen grote uitgave.Zoals alle beste bloeddrukmeters meet deze Omron via de bovenarm. Wat handig is, is dat de Omron M6 Comfort van twee personen de meetwaarden kan onthouden. In totaal zijn er 200 geheugenplaatsen en je krijgt naast de laatste meetwaarde ook altijd het gemiddelde van de drie laatste metingen te zien.

Wanneer je teveel beweegt tijdens de meting of als de hartslag onregelmatig is krijg je een waarschuwing. En ook als je meting niet gezond is krijg je daarvan een duidelijk bericht.

Kijk voor de meest recente prijs van deze beste bloeddrukmeter op het bovenstaande Beste Bloeddrukmeter Kopen.


Beste goedkope bloeddrukmeter: Beurer BM44

Vind je de bovenstaande beste bloeddrukmeter toch wat prijzig, dan is de Beurer BM44 een goed goedkoper alternatief van net onder de 50 euro. Ook deze bloeddrukmeter geeft betrouwbare metingen via de bovenarm.Het prijsverschil zit hem vooral in het ontbreken van een geheugen. Deze beste goedkope bloeddrukmogelijkheden onthoudt geen meetwaarden. Vind je dat geen gemis, dan kun je geld uitsparen door voor deze bloeddrukmeter te kiezen.

Beste bloeddrukmeter met analyse: Nokia BPM

Wil je niet alleen je bloeddruk meten, maar de meetwaarden ook analyseren? Dan is de Nokia BPM de beste koop. Nokia? ja, deze bloeddrukmeter werkt samen met je telefoon. Na iedere meting worden de waarden naar de Withings Health Mate app op je smartphone gestuurd voor analyse. De Nokia bloeddrukmeter heeft zelf ook 999 geheugenplaatsen.


Je betaalt er wel een prijs voor want deze bloeddrukmeter kost bijna 100 euro. En een ander nadeel is dat deze meter geen melding van een onregelmatige hartslag.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Bloeddrukmeter Kopen voor de beste winkels om deze goede bloeddrukmeter met analyse te kopen.

Beste professionele bloeddrukmeter:  Omron EVOLV

Je bloeddruk op dezelfde manier meten als bij de dokter. Dat kan met de Omrom EVOLV. Maar dan wel zonder kabels want de gegevens lees je af op een app op je smartphone of tablet. Een nadeel hiervan is dat je wel een telefoon of tablet nodig hebt om deze gegevens te lezen.De Omron EVOLV beschikt over een voorgevormd manchet dat comfortabel zit en bijdraagt aan een betrouwbare meting. Een nadeel is de prijs van circa 170 euro.

Ook deze beste bloeddrukmeter voor de professional is te vinden op het bovengenoemde Beste Bloeddrukmeter Kopen.

Beste bloeddrukmeter pols: Beurer BC 57

De Hartstichting adviseert metingen via de bovenarm. Deze zijn betrouwbaarder. Wil je toch meten via de pols? Dan is de Beurer BC 57 de beste koop. Het is een relatief voordelige bloeddrukmeter (circa 60 euro) want ook deze werkt met een app. De Beurer HealthManager app geeft veel informatie en de bloeddrukmeter geeft een gemiddelde over 7 metingen voor extra betrouwbaarheid. Verder zijn er 6 geheugenplaatsen beschikbaar voor 2 gebruikers.Maar deze bloeddrukmeter staat als polsbloeddrukmeter niet op de aanbevolen lijst van Dabl / de Hartstichting en dat vinden we een groot nadeel.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Bloeddrukmeter Kopen voor alle informatie en prijzen van deze beste bloeddrukmeters en andere goede bloeddrukmeters.

Zie ook: Meer testen van bloeddrukmeters


Onderwerpen:
Beste bloeddrukmeters getest, Omron M6 comfort beste bloeddrukmeter test, Nokia BPM, Beurer bloeddrukmeter beste koop, goede bloeddrukmeters test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.