Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips en Bosch beste handmixers in de mixer test

Redactie     11:23    


Kneden, roeren, mixen, kloppen, het kan allemaal met een goede handmixer. Maak wat is een goede handmixer? Hier kijken we naar de beste handmixer uit de test.


De experts van de Duitse vergelijkingssite Küchengeräte Test hebben de Philips HR1578/00 tot beste handmixer uitgeroepen. Deze keukenmixer werd als Zeer Goed beoordeeld.  Dat geldt ook voor de nummer twee uit de test, de iets goedkopere Bosch MFQ4080, die we daarom ook bespreken.

Beide beste handmixers (en heel veel andere goede keukenmixers) zijn te koop bij de aanbevolen winkels die je kunt vinden op Beste Mixer Kopen. Je vindt daar ook de keukenmixer top 10.

Beste handmixer: Philips HR1578/00

Deze topper onder de handmixers beschikt over een zeer krachtige 750 watt motor die er voor zorgt dat je ideaal kunt kneden en kloppen. Dat kan op verschillende snelheden, inclusief een turbo-stand. Slim is de FlexiMix functie die de kloppers op en neer laat bewegen zodra ze de kom raken. Zodoende worden alle hoeken bereikt.


Naast 2 kloppers en twee deeghaken worden er ook een RVS staafmixervoet en een hakmolen meegeleverd zodat je met deze beste handmixer ook kunt pureren en hakken.

Goed alternatief: Bosch MFQ4080

Ook de Bosch MFQ4080 scoorde in de handmixer test een Zeer Goed, dus ook van deze handmixer vind je hier een  korte review.

Evenals bij de beste handmixer van Philips wordt de Bosch MFQ4080 niet alleen met kloppers en deeghaken geleverd maar ook met een RVS staafmixervoet, een hakmolen en een mengbeker. Zodoende heeft ook deze handmixer meer mogelijkheden dan de gemiddelde mixer.Met 500 watt is de motor van de Bosch iets minder krachtig dan die van de Philips. Maar ook hier heb je verschillende standen (5 snelheden) plus een turbofunctie. En ook de Bosch mixer krijgt veel lovende reacties om zijn stille motor en prima prestaties. Een terechte Zeer Goed waardering voor deze heel goede handmixer.

Kijk op het bovenstaande Beste Mixer Kopen voor de prijs van deze beste handmixers en nog veel meer goede keukenmixers.

Publicatie test: januari 2018
Meer testen van mixers

Foto bovenaan: Philips

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.