Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste hockeystick test

Welke hockeystick is de beste? Sportnieuws besloot dat uit te zoeken en deed een vergelijkende test met hockeysticks van Adidas, Dita en Grays. De Grays GX7000 kwam daarbij als beste hockeystick uit de test.


Hier vind je informatie over deze beste hockeystick uit de test en kun je een video van de test zien.


De Grays GX7000 en andere goede hockeysticks en hockeyspullen kun je kopen bij de aanbevolen winkels op Beste Hockeyspullen Kopen.

Bekijk de hockeystick test

De Grays GX7000 scoorde in de test de volle vijf sterren, en versloeg daarmee de Adidas LX24 Compo 1 (4 sterren) en de Dita Exa X 300 (twee sterren). In onderstaande video van Sportnieuws zie je de test.


Beste hockeystick test: Grays GX7000

Grays is een Britse specialist in hockey-benodigdheden. De Grays GX 7000 uit hun FX collectie is een lichtgewicht hockeystick. Het is een hockeystick met een klassiek design dat geschikt is voor spelers van alle type niveau's. De sticks uit de Grays GX serie staan er om bekend dat ze veel gevoel hebben en daardoor helpen bij het versturen van goede passes. Veel Nederlandse hockeytoppers gebruiken deze hockeysticks.

Je kunt de Grays GX 7000 omschrijven als een stugge veldstick die zorgt voor hoge precisie en extra balversnelling.


De Grays GX 7000 bestaat voor driekwart uit carbon en dat heeft vele voordelen. Bijvoorbeeld extra power en meer slagkracht. Bij het slaan van de bal buigt deze stick minder waardoor de bal meer snelheid krijgt. Ook heeft de beste stick uit de test een groot schokabsorberend vermogen wat de controle en gevoel ten goede komt. De minimale kromming van 20 mm zorgt ook voor meer slagkracht en wordt door veel spelers als plezierig ervaren.

Doordat er fiberglas in de stick is verwerkt is hij duurzamer. De Grays GX 7000 is geen goedkope hockeystick, maar wel een heel goede stick waaraan je heel lang plezier kunt beleven.

Kijk bij de winkels op het bovengenoemde Beste Hockeyspullen Kopen voor deze en andere goede hockeysticks tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen sport artikelen


Onderwerp:
De Grays GX7000 hockeystick is door Sportnieuws als beste hockeystick getest. Hierboven vind je informatie en aanbiedingen van deze beste hockeystick uit de test van Grays.