Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste loopband test

 

De beste loopbanden uit de test. Met de beste professionele loopband, maar ook met de beste goedkope loopband en beste compacte loopband uit de test.


Met een loopband trainer kun je ook prima je hardlooptraining doen als het buiten regent en koud is. Je loopt het parcours van je keuze door de hellingsgraad te bepalen. Zo kun je hardlopen in heuvelachtig gebied simuleren. Hier kijken we naar de beste loopband in drie prijscategorie├źn.

Al de beste loopbanden en meer goede loopbanden zijn goedkoop online te koop bij de aanbevolen winkels te vinden op Beste Fitnessapparaten Kopen en bij de links bij de beschrijvingen van de beste loopbanden hier onder. 

Beste loopband: Flow Fitness Runner T2i

We beginnen met het beste van het beste. Voor de fanatieke sporter, die goed geld over heeft voor zijn loopband trainer is de Flow Fitness Runner T2i de beste loopband. Dit is een echte high-end loopband met maar liefst 29 programma's.


De hellingshoek is instelbaar tot 15% voor een intensieve looptraining. De maximum loopsnelheid bedraagt 22 kilometer per uur. Via sensoren in de handvatten kan je hartslag worden gemeten.

Maak via Bluetooth contact met je tablet of smartphone en stel je sportieve doelen in. De motor is stil en de loopband is lekker breed. Een bijzonder goede fitness loopband met helaas een stevig prijskaartje (adviesprijs 1.999 euro). Kijk bij de Flow Fitness loopbanden voor actuele prijzen. Je vindt daar naast goedkopere loopbanden van dit merk (je hebt ze ook voor 700 euro) ook nog een duurder model, de Flow Fitness Runner T3i.

Ligt ook een goedkope loopband van Flow Fitness boven je budget? Kijk dan hieronder (onder de video) voor de beste goedkope loopband uit de test.
Beste goedkope loopband: VirtuFit TR-100

Het kan namelijk veel goedkoper. De VirtuFit TR-100 loopband kost nog geen derde van de bovenstaande beste loopband. De VirtuFit TR-100 is de beste loopband uit de budget-klasse, met een leuke prijs voor thuisgebruik. 

Ondanks dat deze fitness loopband in een lagere prijsklasse zit beschikt deze nog altijd over 15 programma's, een maximale loopsnelheid van 16 kilometer per uur en een maximale hellingshoek van 12%. Een professionele loopband zoals je in de sportschool aantreft is het niet, maar met zijn specificaties wint de beste goedkope loopband het van veel duurdere loopbanden. Deze goedkope loopband is een heel goede loopband voor thuis.


De loopsnelheid pas je makkelijk aan onder het lopen aan via de tiptoetsen in de armleuningen. Je kunt er prima op hardlopen en wandelen. Het is een solide en stevig fitnessapparaat wat makkelijk in elkaar te zetten is.

Ben je een beginnend gebruiker? Dan is de VirtuFit TR-100 absoluut de beste koop. Dit is een goede maar ook relatief goedkope loopband.

Kijk voor alle prijzen, mogelijkheden en meer goede fitnessapparatuur op het bovenaan genoemde Beste Fitnessapparatuur Kopen.

Zie ook: Meer testen fitnessapparatuur

Getest door: Hometrainershop
Foto bovenaan: Proform


Onderwerp:
Zoek je de beste loopband voor thuis. Hier vind je de beste loopbanden uit de test. De beste loopband uit de test is een Flow Fitness loopband, een professionele loopband. De beste koop uit de loopband test is een VirtuFit loopband. Dit is een relatief goedkope loopband. Met een goede loopband kun je thuis trainen. Meer informatie over deze beste loopband vind je hier boven.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.