Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste loopband test

Redactie     10:14    


Met een loopband trainer kun je ook prima je hardlooptraining doen als het buiten regent en koud is. Je loopt het parcours van je keuze door de hellingsgraad te bepalen. Zo kun je hardlopen in heuvelachtig gebied simuleren. Hier kijken we naar de beste loopband in drie prijscategorie├źn.

Al deze loopbanden zijn goedkoop online te koop bij de aanbevolen winkels te vinden op Beste Fitnessapparaten Kopen. Je vindt daar ook heel veel informatie over alle loopbanden en andere fitnessapparaten.

Beste loopband: Flow Fitness Runner T2i

We beginnen met het beste van het beste. Voor de fanatieke sporter, die goed geld over heeft voor zijn loopband trainer is de Flow Fitness Runner T2i de beste loopband. Dit is een echte high-end loopband met maar liefst 29 programma's.


De hellingshoek is instelbaar tot 15% voor een intensieve looptraining. De maximum loopsnelheid bedraagt 22 kilometer per uur. Via sensoren in de handvatten kan je hartslag worden gemeten.

Maak via Bluetooth contact met je tablet of smartphone en stel je sportieve doelen in. De motor is stil en de loopband is lekker breed. Een bijzonder goede fitness loopband met helaas een stevig prijskaartje (adviesprijs 1.999 euro). Kijk bij de Flow Fitness loopbanden voor actuele prijzen. Je vindt daar naast goedkopere loopbanden van dit merk ook nog een duurder model, de Flow Fitness Runner T3i.
Beste goedkope loopband: VirtuFit TR-100

Het ka veel goedkoper. De VirtuFit TR-100 loopband kost nog geen derde van de bovenstaande beste loopband. De VirtuFit TR-100, de beste loopband uit de budget-klasse, met een leuke prijs voor thuisgebruik. 

Ondanks dat deze fitness loopband in een lagere prijsklasse zit beschikt deze nog altijd over 15 programma's, een maximale loopsnelheid van 16 kilometer per uur en een maximale hellingshoek van 12%. Met zijn specificaties wint de beste goedkope loopband het van veel duurdere loopbanden.


De loopsnelheid pas je makkelijk aan onder het lopen aan via de tiptoetsen in de armleuningen. Je kunt er prima op hardlopen en wandelen. Het is een solide en stevig fitnessapparaat wat makkelijk in elkaar te zetten is.

Ben je een beginnend gebruiker? Dan is de VirtuFit TR-100 absoluut de beste koop.

Kijk voor alle prijzen, mogelijkheden en meer goede fitnessapparatuur op het bovenaan genoemde Beste Fitnessapparatuur Kopen.

Zie ook: Meer testen fitnessapparatuur

Getest door: Hometrainershop
Foto bovenaan: Proform


Onderwerpen:
Beste loopbanden test, virtufit beste koop, fitnessapparatuur thuis trainen, flow fitness beste loopband test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.