Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste roeitrainer test

Redactie     14:44    

Een roeitrainer is een veelzijdig fitnessapparaat waarmee je zowel aan je conditie als aan je spierkracht en spiermassa kunt werken, en waarmee je bovendien goed kunt afvallen. Hier vind je de uitslag van de test van beste roeitrainer. Het betreft de de beste roeitrainer en goedkoper alternatief (de beste koop).


Deze beste roeitrainers zijn online goedkoop te koop. Kijk op Beste Fitnessapparaten Kopen voor deze en andere goede roeitrainers en hun meest recente prijzen.

Beste roeitrainer: WaterRower roeiapparaat

Mag je roeitrainer wat kosten? Kies dan voor de WaterRower, want dit is de beste roeitrainer van allemaal. Bij dit roeiapparaat train je echt op water want de WaterRower is voorzien van een watertank. Het water biedt een natuurlijke weerstand die voorkomt dat je je gewrichten teveel belast. De weerstand stel je niet in, maar deze wordt traploos bepaald door de kracht die jezelf uitoefent.


Via de prestatiemonitor kun je je training instellen en volgen. Als je deze monitor met internet verbindt kun je met dit beste roeiapparaat uit de test zelfs roeiwedstrijden houden tegen andere gebruikers.

De WaterRower heeft bovendien een hele fraai design en is verkrijgbaar in diverse houtsoorten waaronder beuken en eiken. En het geluid van het water voegt een realistische dimensie toe aan het thuis roeien.


Beste koop: Concept2 Model D PM5 roeitrainer

Het beste roeiapparaat in de middenklasse is de Concept2 Model D. Deze roeitrainer maakt geen gebruik van waterweerstand maar van het meer gebruikelijke luchtweerstand. Deze Concept2 roeitrainer is zeer stevig en kan een gewicht van wel 225 kilo aan.

Een voordeel van de luchtweerstand is dat je aan het geluid kunt horen of je techniek goed is. Evenals bij de WaterRower wordt de weerstand aangepast aan de kracht die je zelf uitoefend. Op het display kun je onder het roeien alle informatie over tijd, afstand, snelheid, wattage en hartslagen bij (een hartslagband is los verkrijgbaar). Er zijn 10 trainingsprogramma's voorgeprogrammeerd in de Concept2 Model D PM5 zodat je heel gericht kunt trainen. Bijvoorbeeld op conditie, maar ook op explosiviteit.


De Concept2 Model D wordt veel gebruikt door sportscholen en professionele roeiers. 

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Fitnessapparaten Kopen voor alle informatie en laagste prijzen van deze en andere fitnessapparatuur.

Zie ook: Meer testen fitnessapparatuur

Test uitgevoerd door: Hometrainershop
Foto bovenaan: Concept2


Onderwerpen:
Beste roeitrainer test, hometrainer, beste roeitrainer fitnessapparaat thuis.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.