Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste sporthorloge voor hardlopen

Redactie     17:39    


Iedereen stelt andere eisen aan zijn sporthorloge. Wat het beste sporthorloge is hangt sterk af van de sport die je beoefent. Voor hardlopers is de Garmin Forerunner 235 HRM het beste sporthorloge.


De hardloop experts kozen voor de Garmin Forerunner 235 HRM  als beste sporthorloge voor het trainen van een marathon. Het is een geavanceerd sporthorloge dat inzicht geeft in je prestaties en herstel. Ook kun je met dit beste sporthorloge voor hardlopers trainingsschema's opstellen.

Kijk bij beste hardloophorloges voor meer best geteste sporthorloges voor de hardloper.

Beste Sporthorloge Kopen

De Garmin Forerunner 235 HRM is te koop bij de aanbevolen aanbieders op Beste Sporthorloge Kopen. Je vindt daar ook een Sporthorloge Keuzehulp (voor het kiezen van je ideale sporthorloge, met reviews, testen en ervaringen) en de Sporthorloge Top 10.

Beste sporthorloge hardlopen: Garmin Forerunner 235 HRM

De Garmin Forerunner 235 HRM voert een indrukwekkend aantal metingen uit. Via de pols wordt continue de hartslag gemeten en dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger worden afstanden, snelheid en gelopen routes vastgelegd. Eindtijd prognoses en verwachte hersteltijd worden continue bijgewerkt. Dit maakt dit sporthorloge tot een ideaal horloge voor hardlopers die in training zijn.



Tijdens het lopen lees je op het schermpje de hartslag en hartslagzone af, en daarop kun je je inspanning aanpassen. Handig voor hardlopers, maar ook voor beoefenaars van andere sporten zoals wielrennen.

Daarnaast worden ook andere zaken geregistreerd. Bijvoorbeeld de geslapen tijd, of het aantal gemaakte stappen. Dit is een heel veelzijdig sporthorloge.

Je smartphone kun je een groot deel van de dag op zak houden als je dit horloge draagt. Inkomende oproepen en binnenkomende berichten worden namelijk op het display van het horloge weergegeven. En ook het afspelen van de muziek op je telefoon bedien je via dit horloge. En ook dat is voor hardlopers erg handig!


Via de app kun je later op je telefoon, tablet of computer de gelopen route nogmaals bekijken. Deze app is ook geschikt voor het maken van trainingsschema's, waarbij je toegang hebt tot alle door het sporthorloge gemeten gegevens.

Een terechte beste sporthorloge voor hardlopen. Kijk voor de actuele prijs van dit sporthorloge en andere goede sporthorloges op het bovenstaande Beste Sporthorloge Kopen.

Zie ook: Meer testen sporthorloges 
(ook smartwatches en activity trackers)

Test door: Sporthorlogecenter
Foto's: Garmin


Onderwerpen:
Beste sporthorloge test, beste hardloop horloge, goede sporthorloges test hardlopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.