Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste steelstofzuiger

Redactie     10:03    

Een steelstofzuiger is de beste stofzuiger voor een snelle schoonmaakklus. Een steelstofzuiger is handzaam, snoerloos, licht en geeft veel bewegingsvrijheid. Hier hebben we drie maal de beste steelstofzuiger voor je. Naast de allerbeste steelstofzuiger ook de beste middenklasser en de beste goedkope steelstofzuiger.


Al deze beste steelstofzuigers zijn ook als kruimelzuiger (kruimeldief) te gebruiken.

Beste stofzuiger kopen

Deze test is uitgevoerd door de Stofzuigerstore, één van de beste winkels om goedkoop een steelstofzuiger te kopen. Op Beste Stofzuiger Kopen vind je meer informatie, een Stofzuiger Keuzehulp (met nog meer tests en reviews) en de Stofzuiger Top 10.

Beste steelstofzuiger: Dyson V8 Absolute Pro

Heb je voldoende budget, en wil je de beste steelstofzuiger hebben die er te koop is? Kies dan voor de Dyson V8 Absolute Pro (foto boven). Deze krachtige steelstofzuiger is zelfs voor hoogpolig tapijt geschikt. Er worden diverse borstels meegeleverd zoals een zachte parketborstel, een krachtige turboborstel en een speciale up top borstel waarmee je makkelijk bovenop een kast kunt zuigen. En dan is er nog de gemotoriseerde miniborstel waarmee je zelfs het moeilijkste vuil uit kleine hoekjes kunt zuigen.


Even de achterbank van de auto of een vensterbank stofzuigen? Klik de Dyson V8 los van zijn steel en e hebt een handzame kruimelzuiger.

De sterke accu zorgt er voor dat je wel 40 minuten lang met een constante sterke zuigkracht kunt zuigen voordat deze beste steelstofzuiger weer aan het oplaadstation hoeft.

Beste steelstofzuiger middenklasse: Bosch Readyy'y BBH2P214L

Is de bovenstaande Dyson je wat te prijzig (kijk op Beste Stofzuiger Kopen voor de laagste prijs), dan is de Bosch Readyy'y een goed alternatief. Deze beste steelstofzuiger in de middenklasse is evenals de Dyson krachtig, veelzijdig en heeft een lange adem. Maar hij kost maar de helft.


Wel maakt deze stofzuiger meer kabaal (79 decibel) en wordt er geen parketbostel meegeleverd.

Maar deze nadelen wegen niet op tegen de vele pluspunten. Zo is deze steelstofzuiger krachtig genoeg voor dierenharen in hoogpolig tapijt (mede dankzij de draaiende turbobostel), is hij ook als kruimeldief te gebruiken, beschikt hij over een krachtige accu (40 minuten zuigtijd) en is hij met 2,2 kilo erg licht. Dit maakt deze Bosch steelstofzuiger tot een terechte beste koop.

Beste goedkope steelstofzuiger: Philips PowerPro Duo

Nog goedkoper is deze Philips stofzuiger die met een prijs net boven de 100 euro de beste goedkope steelstofzuiger is. Dankzij de draaiende borstels kun je ook met deze stofzuiger dierenharen te lijf. Ook is de Philips als kruimelzuiger te gebruiken. Handig ook als je je kleding wilt schoonzuigen.


De lagere prijs merk je vooral aan de mindere accu (25 minuten zuigtijd) en de mindere prestaties op tapijt. Maar als je een goede steelstofzuiger en kruimeldief zoekt voor kleine klusjes en harde vloeren is dit een prima koop.

Kijk op het bovenstaande Beste Stofzuiger Kopen voor de actuele prijzen van deze en andere goede stofzuigers. Of kijk bij meer testen van stofzuigers voor tests van andere soorten stofzuigers.

Onderwerpen:
Beste steelstofzuigers test, Bosch beste koop, Philips beste goedkope steelstofzuiger, Dyson beste steelstofzuiger test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.