Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste weegschaal met lichaamsanalyse

Redactie     20:46    


De meeste personenweegschalen doen niet meer dan alleen het wegen van het lichaamsgewicht, maar tegenwoordig komen er steeds meer weegschalen die veel meer in kaart brengen. Hier kijken we naar de beste weegschaal die een uitgebreide lichaamsanalyse uitvoert.


De beste slimme weegschaal: Tanita Rd-953

De topper op dit gebied is de Tanita Rd-953 die je voordelig online kunt kopen bij de  aanbevolen winkels op Beste Weegschaal Kopen. Deze Tanita weegschaal (met analyse app) brengt de lichamelijke toestand van meerdere personen uitgebreid in beeld.

Dit kan de Tanita Rd-953 allemaal meten:

  • gewicht (vanzelfsprekend)
  • vetpercentage
  • buikvet
  • spiermassa,
  • spierkwaliteit
  • BMI
  • botmassa
  • caloriebehoefte bij rust
  • fysieke gesteldheid
  • metabolische leeftijd


Dat doet deze beste weegschaal voor vier personen, tenminste voor zoveel personen kun je alle gegevens opslaan. Zodra je op de slimme weegschaal gaat staan herkent de Tanita weegschaal je en begint te meten.  Na enkele seconden krijg je de meetwaarden al op het display te zien. Deze waarden worden in kleur weergegeven. De groen gekleurde getallen staan voor een gezonde waarde en bij rood zit het echt fout. De tussenliggende waarden worden geel weergegeven, deze zijn nog niet slecht maar verdienen wel je aandacht.

Afvallen en gezondheid verbeteren met de app

De meetwaarden zijn ook op je smartphone of tablet te bekijken in de MyTanita app. Tevens kun je via deze app je persoonlijke doelen opgeven waar je dan aan kunt werken.

Uit alle informatie kun je heel veel opmaken, en de app helpt je daar bij. Deze weegschaal en app helpen je met afvallen, maar ook met het verbeteren van je gezondheid.

De mogelijkheden van de Tanita Rd-953 weegschaal kunnen zich meten met die van een veel duurdere professionele weegschaal. Maar voor een consumentenweegschaal is deze beste weegschaal met lichaamsanalyse in vergelijking met een simpele weegschaal natuurlijk wel prijzig.

Kijk op het bovenstaande Beste Weegschaal Kopen voor de laagste actuele prijs van deze beste personenweegschaal, en van andere (en goedkopere) weegschalen.

Getest door: Weegschaalstore
Zie ook: Meer testen weegschalen


Onderwerpen:
Beste weegschaal lichaamsanalyse, Tanita personenweegschaal, goede weegschalen lichaamsanalyse goedkoop kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.