Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste WiFi speaker voor een grote kamer

Redactie     11:57    

Een WiFi speaker is een speaker die zelfstandig contact kan maken met internet. Dat betekent dat je zonder tussenkomst van een computer of smartphone naar bijvoorbeeld Spotify of internetradio kunt luisteren. Ook je kunt ook via je smartphone, tablet of computer muziek naar de speaker streamen. Via WiFi, maar vaak ook via Bluetooth en / of Airplay. Hier kijken we naar de beste WiFi speaker voor een grote kamer.


Sonos is een pionier op dit gebied, maar inmiddels maken merken als Bose, B&W, Denon, Bang & Olufsen, Samsung, JBL, Marantz en Harman Kardon ze ook. Eigenlijk heeft iedere zichzelf respecterende fabrikant wel één of meerdere van deze WiFi speakers in hun collectie.


De beste WiFi speaker voor een grote kamer volgens de specialisten van de Audiostreamershop is de Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless. Deze WiFi speaker van Bowers & Wilkin (B&W) kreeg ook van What Hi-Fi de maximale beoordeling vijf sterren. Deze speaker is voordelig te koop bij de Audiostreamershop en andere aanbevolen winkels op Beste Draadloze Speaker Kopen. Je vindt daar ook de top 10 van dit soort speakers.

Voor de duidelijkheid: De Zeppelin Wireless is geen multiroom speaker. Je kunt er dus geen systeem me opzetten waarbij dezelfde muziek in meerdere ruimtes via draadloos gekoppelde speakers te horen is. Wil je wel zo'n systeem? Kijk dan bij de testen van multiroom speakers.

Beste WiFi speaker voor een grote ruimte: B&W Zeppelin Wireless

De Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless is getest als beste speaker voor een grote ruimte. Kamers tot 20 vierkante meter worden met deze speaker gevuld met een mooi gebalanceerd geluid met een heerlijk diepe bas. Een subwoofer en 4 ingebouwde speakers zorgen voor dit volle geluid. Daarmee laat deze B&W WiFi speaker andere concurrenten gericht op grote ruimtes zoals de Sonos Play:5, de Bose Soundtouch 30 en de Denon HEOS 7 achter zich.


Streamen kan zowel via Bluetooth als WiFi en Airplay. Dat laatste is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Sonos waarbij alleen WiFi ondersteund wordt. Muziek luisteren via Spotify kan met Spotify Connect zodat daarvoor geen telefoon of computer nodig is. Ook internetradio wordt door deze beste WiFi speaker voor grote ruimtes direct afgespeeld. En Apple Music en Soundcloud worden eveneens ondersteund.

De Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless  onderscheidt zich door zijn prachtige design, maar vooral door zijn hoge geluidskwaliteit. De Zeppelin decodeert audiostreams en verbetert de geluidskwaliteit. Ieder van die vier ingebouwde speaker-drivers wordt met 25 watt individueel aangestuurd. De ingebouwde subwoofer van 50 watt zorgt voor een heerlijke bas die je niet alleen hoort maar ook voelt.

Kijk bij het bovenstaande Beste Draadloze Speaker Kopen voor de beste en goedkoopste online aanbieders van deze en andere draadloze speakers. 

Publicatie test: januari 2018
Zie ook: Meer testen van speakers

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.