Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Samsung QLED televisies. De beste televisie van dit moment

Redactie     13:46    

samsung qled televisies beste televisie

Bij diverse testen van televisies, waaronder die van de Consumentenbond en de EISA, zijn de Samsung QLED televisies als beste televisie uit de test gekomen. Daarom hier aandacht voor deze beste televisies, die volgens de nieuwe QLED technologie werken.

Wat is QLED?

Bij QLED (Quantum Dot Light Emitting Diode) ligt er over het scherm een laag nanokristallen die onder invloed van licht opkleuren. Dit zorgt voor een hoger kleurbereik. QLED televisies hebben de reputatie het helderste en scherpste beeld te kunnen leveren. Onafhankelijke tests bevestigen dat. De Samung QLED televisie was de beste in vele test. De 49 inch versie (de Samsung QE49Q7C) was de beste bij de Consumentenbond, de 55 inch Samsung QE55Q7F won de EISA Award 2017/2018 en de 65 inch Samsung QE65Q7F haalde de hoogste score bij Kieskeurig. En dit is nog maar een greep uit de vele succesvolle testen.

Waar koop je deze en andere QLED televisies?

Vooralsnog maakt alleen Samsung QLED televisies. Het aanbod is dus nog beperkt. Maar de Samsung QLED televisies zijn te koop bij diverse winkels. Kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Televisie Kopen voor de beste aanbieders.

Wel is er veel keuze uit formaten. Tenminste als je een grote televisie zoekt. Wil je een QLED televisie met een beelddiagonaal met een beelddiagonaal van 124, 140, 165, 189, 224 centimeter? Samsung maakt ze allemaal.

Waarom zijn deze Samung televisies de beste televisie?

Niet alleen leveren Samsung QLED televisie het mooiste beeld, ze bieden ook alle andere voordelen van moderne televisies. Het zijn allemaal Smart TV's die een 4K Ultra HD resolutie bieden. Je kunt televisieprogramma's opnemen via USB en streamen kan via DNLA.

De veelgeprezen Samsung Smart Hub brengt alle je entertainment bij elkaar, of dat nu televisie, internet, radio of een game is. Apparatuur wordt automatisch herkent, en al deze apparatuur kun je op de One Connect Box switch opical aansluiten.

beste televisie

Maar het allersterkste punt van de Samsung QLED televisies is toch wel het beeld. Superscherp, waarheidsgetrouw, heel gedetailleerd en met bijzonder waarheidsgetrouwe kleuren. En daarbij maakt het niet uit of de kamer donker of fel verlicht is.

Ga je voor de beste televisies van dit moment? Kijk dan bij het bovenstaande Beste Televisie Kopen bij de QLED televisies. Daar vind je ook alle actuele winkelprijzen.

Zie ook: 

Samenvatting:
Momenteel worden de Samsung OLED televisies als beste televisies gezien. Hierboven kijken we naar OLED televisies in het algemeen en de Samsung OLED TV in het bijzonder. Wat maakt een Samsung OLED TV tot de beste TV?

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.