Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Singer weer de beste naaimachine

Redactie     17:07    


Bij een Duitse vergelijkende test van naaimachines is de Singer Curvy 8770 als Beste Koop uit de test gekomen. Rekening houdend met de prijs is dit de beste naaimachine.


De Singer Curvy 8770 is in Nederland te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Naaimachine Kopen. Je vindt daar ook de Top 10 van naaimachines.

Dit type van de Singer is nog maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Maar in die top 10 vind je ook andere goede naaimachines.

Singer Curvy 8770

De Singer Curvy 8770 kent niet minder dan 218 steekprogramma's dus je kan er in alle eenvoud alle kanten mee op. Ook voor knoopsgaten kent deze beste naaimachine 7 modellen. Zo kan ook een onervaren naaier of naaister goed overweg met deze Singer naaimachine.

Extra gebruiksgemak komen van het automatische inrijgsysteem en de automatische draadspanning. De meest gebruikte functies kun je onder zes sneltoetsen plaatsen en op het LCD scherm kun je alle instellingen nakijken en aanvullende informatie zien.

Een drievoudige led verlichting maakt nauwkeurig werken heel goed mogelijk.De Singer Curvy 8770 beschikt over een automatische naaldstop. Dat betekent dat je zelf kunt instellen waar de naald stopt als het voetpedaal wordt losgelaten,  beneden of boven. Daarnaast kan de naald van deze naaimachine op wel dertien verschillende posities worden afgesteld. Op deze manier kun je de naaimachine optimaal afstemmen voor bijvoorbeeld het inzetten van een rits of het doorstikken van een naad.

Testen in kleding en op andere stof naaien? Geen enkel probleem voor deze Singer naaimachine want letters, cijfers en leestekens zijn voorgeprogrammeerd. Deze kun je dus automatisch laten borduren.

Kijk voor de Single Curvy en andere goede naaimachines bij het bovenstaande Beste Naaimachine Kopen.

Publicatie test: januari 2018
Getest door: Expertentesten
Meer testen naaimachines

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.