Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test koelkasten: Beste tafelmodel koelkast

Redactie     10:02    

test beste tafelmodel koelkast

Met een tafelmodel koelkast wordt een lage koelkast bedoeld. Deze kleine koelkasten zijn heel geschikt voor alleenstaanden en tweepersoons huishoudens. Ze nemen door hun kleine formaat weinig ruimte in en zijn erg zuinig met energie. Hier de twee beste koelkasten in dit formaat. De beste tafelmodel met vriesvak en de beste tafelmodel koelkast zonder vriesvak.


Beide beste koelkasten zijn goedkoop online te koop bij de Koelkaststore en andere aanbevolen winkels op Beste Koelkast Kopen. Daar vind je ook een Koelkast Keuzehulp (voor het selecteren voor de voor jou beste koelkast) en de Koelkast Top 10 (alle formaten).

Of kijk bij de aanbiedingen van Inventum tafelmodel koelkasten voor de best geteste koelkast uit deze test tegen de laagste prijs.

Beste tafelmodel koelkast met vriesvak: Inventum CKV500

De beste koelkast met vriesvak uit de test van kleine koelkasten is de Inventum CKV500. Hoewel deze kleine koelkast slechts 85 centimeter hoog is biedt hij 86 liter aan koelruimte en 10 liter aan vriesruimte.

beste tafelmodel koelkast met vriesvak

De Inventum CKV500 is overzichtelijk ingedeeld, en bovendien kun je de ruimte zelf instellen omdat de plateaus in hoogte verstelbaar zijn. Er is een groentelade en in de deur zitten drie deurvakken. Deze deur is zowel links als rechts te monteren zodat hij altijd optimaal in je keuken of op je studentenkamer past.

Registreer je na aankoop op de Inventum website en je ontvangt vijf jaar garantie op deze koelkast. Kijk op het bovenstaande Beste Koelkast Kopen voor de laagste actuele prijs.

Beste tafelmodel koelkast zonder vriesvak: Inventum CKK500

Heb je geen vriesruimte nodig? Dan is de Inventum CKK500 een goede en goedkope keuze. Deze beste koelkast is vergelijkbaar met zijn bovenstaande "broertje", maar biedt door het ontbreken van een vriesvak 102 liter aan koelruimte. Beide koelkasten zijn 85 centimeter hoog.

beste tafelmodel koelkast zonder vriesvak


Door het ontbreken van de vriesruimte is deze koelkast extra zuinig in het gebruik. Bij een gemiddeld gebruik haal je de drie tientjes aan energiekosten per jaar niet eens.

Verder is deze beste tafelmodel koelkast zonder vriesvak gelijk aan de versie met vriezer. Met alle genoemde pluspunten.

Kijk bij het bovenstaande Beste Koelkast Kopen voor alle prijzen, de Koelkast Keuzehulp en de Koelkast Top 10.

Zie ook: meer testen van koelkasten


Onderwerpen:
Beste tafelmodel koelkast, test, Inventum, kleine koelkasten, beste koelkasten tafelmodel test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.