Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Maximale score voor Samsung televisie

Redactie     11:31    

What HiFi heeft de Samsung UE55MU8000 televisie bij een test met de maximale vijf sterren bekroond. Hier de informatie over deze beste 140cm Ultra HD (4K) televisie volgens dit toonaangevende magazine.


De Samsung UE55MU8000 is niet alleen een bijzonder goede 4K Smart TV, maar ook een heel betaalbare televisie.


Kijk maar bij de TVstore en andere aanbevolen winkels op Beste Televisie Kopen. Daar koop je deze (en andere) televisies tegen de laagste prijs. Tevens vind je op Beste Televisie Kopen een Televisie Keuzehulp, de Televisie Top 10 en meer tests van televisies in alle formaten.

Maximale score voor de Samsung UE55MU8000

Hoewel What HiFi ook wat kleine minpunten constateert (het beeld is niet vanuit alle kijkhoeken optimaal en hetzelfde geldt voor de dynamiek in het geluid) scoort deze 4K Smart TV toch de maximale score. Daarvoor zijn de pluspunten van deze televisie te overtuigend.De kleuren zijn bij deze televisie over het hele spectrum even mooi. levensecht en levendig. De beelden zijn ultra-scherp en gedetailleerd. Dankzij de 100 Hz beeldverversing heeft deze beste televisie ook met snel bewegende beelden geen probleem, deze worden vloeiend weergegeven. Het 10 bit paneel en de HDR1000 ondersteuning zorgen voor een bijzonder helder beeld waarin zelfs de kleinste kleurnuances zichtbaar zijn.

Voor gamers is de lage input lag vertraging een sterk pluspunt van deze televisie.


De Ultra Black Panel schermcoating zorgt er voor dat je geen last hebt van reflectie. Zelfs niet als de zon in het scherm schijnt.

Zoals meer Samsung televisies beschikt de Samsung UE55MU8000 over een One Connect Box. Op deze onzichtbaar weg te werken box kun je al je apparatuur aansluiten zodat je maar één kabel naar de televisie hoeft te laten lopen. Vooral als je de televisie aan de muur bevestigd is dit een groot voordeel.

Kortom, de voordelen poetsen de minpunten van deze televisie makkelijk weg. Hou er wel rekening mee dat deze TV zoals de meeste nieuwe Samsung televisies geen hoofdtelefoon-aansluiting heeft.

Kijk op het bovenstaande Beste Televisie Kopen voor de actuele laagste prijs van deze en andere televisies. 

Zie ook: 

Publicatie test: januari 2018

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.