Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3x beste televisie basisklasse

Redactie     15:29    


Je wilt een mooie televisie met alle smart TV functies en het scherpe 4K Ultra HD beeld. Maar je wilt er ook niet al te veel geld voor betalen. Dan hebben we hier voor jou de drie beste televisies in de basisklasse.


Deze drie televisies zijn door de specialisten van de TV Store als beste basis televisies aangewezen. Je koopt deze televisies, en andere goede TV's, voordelig bij de TV Store en andere aanbevolen winkels op Beste Televisie Kopen. Je vindt daar ook een Televisie Keuzehulp, de Televisie Top 10 en meer testresultaten van televisies.

Beste basis televisie - klein: Samsung UE43MU6100

De experts houden wel van wat grotere televisies, want zelfs de beste kleine televisie uit de basisklassen is nog altijd 43 inch groot. Dat staat voor een beelddiagonaal van 109 centimeter. Niet echt een kleintje dus.

De resolutie is 4K Ultra HD. Dat is scherper dan de beelden zoals de Nederlandse televisiezenders ze uitzenden, en alle smart TV functies zijn op deze televisie te vinden. Netflix, Videoland, YouTube, een webbbrowser, game-apps, ze zijn allemaal beschikbaar op deze televisie. Via WiFi neem je deze TV op in je draadloze netwerk.Kortom een best grote, zeer complete, 4K televisie voor slechts circa 550 euro (zie het bovenstaande Beste Televisie Kopen voor de laagste prijs).

Maar wat is dan het verschil met al die veel duurdere televisies? Het grootste verschil zit hem in de beeldverversing van50Hz (ruwweg 50 beelden per seconde). Dat is de helft van een duurdere televisie. Ook is het geluid van de televisie wat minder, maar je bespaart dan ook enkele honderden euro's.

Beste basis televisie - middelgroot: Samsung UE50MU6100

Over de tweede televisie van de drie beste basis televisies gaan we kort zijn. Dit is namelijk de 50 inch versie van de bovenstaande Samsung TV. De beelddiagonaal is 127 centimeter en de prijs ligt 50 euro hoger. Verder is het dezelfde 4K Smart TV.


Beste basis televisie - groot: Sony KD-55XE7004

Voor 130 euro meer (adviesprijzen) heb je deze 55 inch (140 centimeter) televisie. Dit maal geen Samsung maar een Sony. Maar ook dit is een 50 Hz 4K Ultra HD Smart TV.Ook deze televisie is draadloos met WiFi met je netwerk en internet te verbinden. Maar je kunt ook films en andere media afspelen die op een USB-stick staat. Het beeld is prima, maar ook nu is het geluid niet optimaal. De audio is een zwak punt bij moderne dunne televisies. Eigenlijk heb je bij iedere platte TV een soundbar nodig, maar dat brengt een kostenplaatje met zich mee die wel heel pittig is in verhouding tot de prijzen van deze wat goedkopere televisies.

Kijk op het bovengenoemde Beste Televisie Kopen voor de beste televisies, een Televisie Keuzehulp, de Televisie Top 10 en testen, reviews en gebruikerservaringen van alle populaire televisies.

Zie ook: Foto bovenaan: Samsung

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.