Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste convectorkachel (elektrische kachel, mobiel en vast)

Redactie     11:01    


Met een goede convectorkachel kun je een ruimte snel en geluidloos verwarmen. Bovendien is zo'n elektrische kachel heel betaalbaar. Hier kijken we naar de beste convectorkachel uit de test die je makkelijk kunt verplaatsen.


Beste elektrische kachel test: Eurom Convector Panel De Luxe

Het betreft de Eurom Convector Panel De Luxe die goedkoop te vinden is bij de aanbiedingen van  elektrische convector kachels

Voor weinig geld koop je een mobiele elektrische kachel waarmee je niet alleen een studeerkamer of slaapkamer kunt verwarmen, maar die ook krachtig genoeg is voor een woonkamer. Toch ligt de aanschafprijs van deze beste convectorkachel onder de 70 euro!


De temperatuur van deze beste convectorkachel is instelbaar via een ingebouwde thermostaat. Zo kun je een temperatuur instellen en de elektrische kachel houdt de kamer op die temperatuur. Een kinderslot voorkomt dat kinderen de temperatuur kunnen aanpassen. En als de elektrische kachel omvalt schakelt deze automatisch uit. Ook tegen overhitting is deze convectorkachel beveiligd.

Handig is de timer met een maximale tijd van 24 uur.

Deze beste convectorkachel wordt zowel met wieltjes als met een wandbevestiging geleverd. Je kunt dus zelf bepalen of je deze elektrische kachel mobiel of aan de muur bevestigd wilt gebruiken.Hou er wel rekening mee dat de Eurom Convector Panel De Luxe niet in een natte ruimte zoals een badkamer gebruikt mag worden.

Kijk voor deze en andere goede kachels tegen een lage prijs bij de bovengenoemde beste winkels om een elektrische kachel te kopen.

Zie ook: Meer testen kachels
Test uitgevoerd door: Ventilator Store


Onderwerpen:
Beste elektrische kachel test, mobiele convector kachel, Eurom Convector Panel, beste convectorkachel test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.