Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste laptop 14 inch: Asus ZenBook UX410

Redactie     14:15    


Wat is de beste 14 inch laptop? Als je een beste laptop in dit formaat kunt aanwijzen is dat momenteel de Asus ZenBook UX410. In diverse vergelijkende testen komt deze 14 inch Asus als beste laptop uit de test.


Een beste laptop aanwijzen is altijd lastig. Niet alleen zijn er laptop in verschillende formaten, ook stelt iedereen andere eisen aan zijn laptop. De 14 inch Asus ZenBook UX410 komt echter regelmatig als beste laptop uit vergelijkende laptop testen.

Asus Zenbook laptop in vele varianten

Ook deze beste laptop kom je in verschillende versies met verschillende specificaties en uiteenlopende prijzen tegen. De adviesprijzen lopen dan ook uiteen van zo'n 750 euro tot 1.000 euro. Kijk op Beste Laptop Kopen voor de actuele prijzen, vaak met korting. Je vindt daar ook de laptop top 10.

Voorbeelden van testen waarbij er een Asus ZenBook UX410 als beste laptopnuit de test kwam is de laptop test van de Consumentenbond (de Asus ZenBook UX410UA-GV190T) en de Laptopshop (Asus Zenbook UX410UA-GV028T). Het grote verschil tussen de twee. De beste laptop uit de test van de Consumentenbond heeft een 128GB SSD plus een 500GB HDD, de aanbevolen laptop van de laptopshop is een versie met een betere SSD (256GB) maar zonder harde schijf. De laatste van deze twee beste 14 inch laptops is overigens een stuk goedkoper.
Kijk hier voor aanbiedingen Asus laptops


Wat maakt de Asus ZenBook UX410 tot de beste laptop

Dat de diverse versies van de Asus ZenBook UX410 zo vaak als beste laptop uit een test komen is niet verbazend. Het zijn heel dunne en lichte laptops die daardoor makkelijk mee te nemen zijn. Ook geeft de dunne vormgeving deze laptop een een heel mooi design. Ook omdat de rand rondom het scherm dun is.

En ook qua prestaties blinkt deze beste laptop uit. Beide bovengenoemde versies beschikken over een Intel Core i5 processor die zelfs zware programma's als die voor videobewerking mogelijk maken. En bij alle versies van de Asus ZenBook UX410 blinkt het scherm uit. Dankzij het IPS paneel worden kleuren heel natuurgetrouw weergegeven en dankzij het anti-glare scherm heb je geen moeite met lichtinval, vette vingers en reflectie.

Kijk op het bovenstaande Beste Laptop Kopen voor meer informatie, meer goede laptops, en actuele prijzen.

Zie ook: Meer testen laptops

Foto's: Asus

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.