Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste oorthermometer

Redactie     13:16    


Keer op keer komt de Braun Thermoscan als beste oorthermometer testen van koortsthermometers. Daarom kijken we hier naar de verschillende varianten van deze beste oorthermometer.


De beste oorthermometer: Braun Thermoscan 7

Topmodel uit de serie is de Braun Thermoscan 7. Met een prijs rond de 100 euro is deze Braun oorthermometer een prijzige koortsthermometer maar je hebt dan wel de beste en meest betrouwbare oorthermometer te pakken. De temperatuur meten via de billen wordt door alle dokteren aangeraden, maar bij kleine kinderen wil dit nogal eens problemen geven. De Braun Thermoscan 7 is dan een betrouwbaar alternatief. Ook bij volwassenen is deze beste oorthermometer populair. Je kunt er snel en makkelijk even je lichaamstemperatuur mee checken.De thermometer houdt er rekening mee of de temperatuur van een baby, van een peuter of van een volwassene wordt gemeten. Dat moet je dus eerst even opgeven, maar het is een groot voordeel van deze koortsthermometer want dit komt de betrouwbaarheid van de uitslag ten goede.

Goedkoper alternatief: Braun ThermoScan 3

Een goedkoper alternatief is de Braun ThermoScan 3 (IRT3030). Met deze oorthermometer meet je in slechts een seconde de temperatuur. Deze koortsthermometer onderscheidt zich dan ook door snelheid en gebruiksgemak van andere koortstermometers.Zie ook: Meer testen koortsthermometers
Foto's: Braun

Onderwerpen:
Beste oorthermometer test, Braun oorthermometers, kwaliteit, getest.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.