Beste oorthermometer

De beste oorthermometer en de beste koop uit de test. Twee goede betrouwbare beste geteste thermometers.

Beste oorthermometer test Braun Thermoscan

Keer op keer komt de Braun Thermoscan als beste oorthermometer uit de test als er oorthermometers getest worden. Daarom kijken we hier naar de verschillende varianten van deze beste oorthermometer.


De beste oorthermometer: Braun Thermoscan 7

Topmodel uit de Thermoscan oorthermometer serie is de Braun Thermoscan 7. Deze beste oorthermometer is geen goedkope oorthermometer, maar je hebt met de Braun Thermoscan 7 wel de beste en meest betrouwbare oorthermometer te pakken. 

De temperatuur meten via de billen wordt door alle dokteren aangeraden, maar bij kleine kinderen wil deze manier van de lichaamstemperatuur meten nogal eens problemen geven. De Braun Thermoscan 7 oorthermometer is dan een betrouwbaar alternatief. 

Ook bij volwassenen is deze beste oorthermometer van Braun populair. Je kunt met deze beste oorthermometer snel en makkelijk even je lichaamstemperatuur checken.

Braun Thermoscan 7 oorthermometer

Beste oorthermometer: Braun Thermoscan 7


Deze beste oorthermometer houdt er rekening mee of de temperatuur van een baby, van een peuter of van een volwassene wordt gemeten. Dat moet je dus eerst even opgeven, maar het is een groot voordeel van deze koortsthermometer want dit komt de betrouwbaarheid van de uitslag ten goede.

Goedkoper alternatief: Braun ThermoScan 3 oorthermometer

Een goedkoper alternatief voor de Thermoscan 7 oorthermometer is de Braun ThermoScan 3 (IRT3030). Met deze snelle oorthermometer meet je in slechts een seconde de temperatuur, wat bijvoorbeeld bij een onwillig kind een groot voordeel is. Deze Braun oorthermometer onderscheidt zich dan ook door snelheid en gebruiksgemak van andere koortsthermometers.

Braun Thermoscan 3 oorthermometer in gebruik

Braun Thermoscan 3 oorthermometer


Meer goede thermometers

Meer goede oorthermometers en andere goede oorthermometers / lichaamsthermometers vind je bij de beste koortsthermometers uit de test. Naast de best geteste thermometers vind je daar ook een overzicht met alle andere goede koortsthermometers.


Foto's: Braun

Onderwerp:
De Braun Thermoscan 7 is de beste oorthermometer uit de oorthermometer test. De Braun Thermoscan 3 is de beste goedkopere oorthermometer (beste koop). De Braun oorthermometers zijn op betrouwbaarheid en kwaliteit het best getest. Hierboven meer informatie over de beste oorthermometers uit de test. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind het vervelend dat de Braun Thermoscan 7 bij opstarten altijd vraagt of er een baby getest moet worden. Ik snap dat, wat voor een baby geldt er een ander soort meting, maar als je zoals ik geen baby in huis heeft is dat een onnodige stap. Je zou het moeten kunnen instellen dat die keuze overgeslagen kan worden als je de oorthermometer wilt gebruiken.

    Maar verder is de Braun Thermoscan 7 een prima oorthermometer, doe makkelijk is om te gebruiken en die (voor zover je dat kunt controleren) betrouwbare lichaamstemperatuur metingen geeft.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.