Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste oorthermometer

Redactie     13:16    


Keer op keer komt de Braun Thermoscan als beste oorthermometer testen van koortsthermometers. Daarom kijken we hier naar de verschillende varianten van deze beste oorthermometer.


De beste oorthermometer: Braun Thermoscan 7

Topmodel uit de serie is de Braun Thermoscan 7. Dit is geen goedkope oorthermometer, maar je hebt met de Braun Thermoscan 7 wel de beste en meest betrouwbare oorthermometer te pakken. 

De temperatuur meten via de billen wordt door alle dokteren aangeraden, maar bij kleine kinderen wil dit nogal eens problemen geven. De Braun Thermoscan 7 is dan een betrouwbaar alternatief. Ook bij volwassenen is deze beste oorthermometer populair. Je kunt er snel en met deze beste oorthermometer kun je makkelijk even je lichaamstemperatuur checken.Deze beste thermometer houdt er rekening mee of de temperatuur van een baby, van een peuter of van een volwassene wordt gemeten. Dat moet je dus eerst even opgeven, maar het is een groot voordeel van deze koortsthermometer want dit komt de betrouwbaarheid van de uitslag ten goede.

Goedkoper alternatief: Braun ThermoScan 3

Een goedkoper alternatief is de Braun ThermoScan 3 (IRT3030). Met deze oorthermometer meet je in slechts een seconde de temperatuur. Deze koortsthermometer onderscheidt zich dan ook door snelheid en gebruiksgemak van andere koortstermometers.Meer goede thermometers

Meer goede oorthermometers en andere goede oorthermometers / lichaamsthermometers vind je bij de beste koortsthermometers uit de test. Naast de best geteste thermometers vind je daar ook een overzicht met alle andere goede koortsthermometers.


Foto's: Braun

Onderwerp:
De Braun Thermoscan 7 is de beste oorthermometer uit de oorthermometer test. De Braun Thermoscan 3 is de beste goedkopere oorthermometer (beste koop). De Braun oorthermometers zijn op betrouwbaarheid en kwaliteit het best getest. Hierboven meer informatie over de beste oorthermometers uit de test. 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.