Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste over ear koptelefoon

Redactie     12:55    


Koptelefoons heb je in veel verschillende formaten en modellen. De grootste koptelefoon is de over ear koptelefoon. De naam zegt het al, deze hoofdtelefoons vallen over je oren heen. Hier kijken we naar de drie beste over ear koptelefoons uit de test.


Deze drie koptelefoons werden door de experts van Best HiFi als beste koptelefoons aangewezen. Je koopt deze hoofdtelefoons bij de aanbevolen winkels op Beste Koptelefoon Kopen. Daar vind je meer informatie voor bij het kopen van een koptelefoon, zoals een Koptelefoon Keuzehulp en de Top 10 van meest populaire koptelefoons.

Sony WH-1000XM2

Niet alleen bij Best HiFi, maar ook bij Kieskeurig en Coolblue is deze koptelefoon als beste aangewezen. Bij de laatste test werd de Sony WH-1000XM2 aangewezen als de koptelefoon met de beste noise cancelling. Vooral als je de koptelefoon buitenshuis gebruikt is het dempen van omgevingsgeluid belangrijk. Tenminste, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Als je actief aan het verkeer deelneemt is noise cancelling niet aan te raden.


De Sony WH-1000XM2 past de noice cancelling daarom aan de omstandigheden aan. Als je loopt is deze anders dan als je stilstaat. Ook kun je handmatig de mate van het dempen van het omgevingsgeluid instellen.

Ook op andere punten blinkt deze draadloze Bluetooth koptelefoon uit. Niet in de minste plaats door de geluidskwaliteit. Dankzij het frequentiebereik van 4 tot 40.000 Hertz klinkt het geluid bij deze beste over ear koptelefoon gedetailleerd.

Sennheiser Momentum 2.0 over-ear

De over-ear versie van de Sennheiser Momentum is er in drie versies, de Sennheiser Momentum 2.0 Wireless (met Bluetooth), de Sennheiser Momentum 2.0G (met kabel, geoptimaliseerd voor Android) en de Sennheiser Momentum 2.0G (met kabel, geoptimaliseerd voor Apple). Alle drie de over-ear koptelefoons kregen ze de maximale waardering van What HiFi.Deze beste over ear koptelefoon van Sennheiser geeft een prachtig kristalhelder geluid en indrukwekkende basgeluiden. Noise-cancelling houdt het ongewenste omgevingsgeluid buiten. De zachte oorkussens vallen over het oor en zorgen zo voor een optimaal geluid. Deze oorkussens zijn evenals de roestvrij stalen hoofdband met echt leer bekleed. Deze hoofdtelefoon straalt in alles klasse uit en is zeer aangenaam om te dragen.

Sennheiser RS 160

Een andere Sennheiser over-ear koptelefoon met de maximale waardering van What HiFi is de Sennheiser RS 160. Deze draadloze over ear is de goedkoopste van het stel. Maar let op, dit is een draadloze koptelefoon, maar geen Bluetooth koptelefoon. De Sennheiser RS 160 werkt met een zender die je aansluit op je HiFi-set of televisie. Deze over ear koptelefoon van Sennheiser wordt vooral veel gebruikt om TV te kijken zonder anderen in de kamer te storen.


Dat kan wel met meerdere mensen, want de zender ondersteunt tot vier van deze Sennheiser koptelefoons.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Koptelefoon Kopen voor alle prijzen en specificaties van deze en andere beste koptelefoons.

Zie ook: Meer testen koptelefoons

Foto helemaal bovenaan: Sennheiser Momentum 2.0 wireless

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.