Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste keukentrap (huishoudtrap) en beste koop

Redactie     17:53    


Geen huishouden kan zonder een keukentrap / huishoudtrap. Zo'n trapje gebruik je niet alleen voor de bovenste keukenkastjes of bij het ramen lappen, maar ook bij het klussen. Hier hebben we de beste keukentrap en een goedkopere beste koop voor je.

Beide beste keukentrappen zijn voordelig te koop bij de Powertoolshop. Kijk op Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen voor nog veel meer goede keukentrappen en keukentrapjes. Je vindt daar ook de actuele top 10 van ladders en trappen.

Beide als beste keukentrap gekozen trappen zijn huishoudtrapjes met vijf treden. Op het bovenstaande Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen vind je volop hogere trappen en lagere trappen.

Beste huishoudtrap: Altrex Double Decker 

De Altrex Double Decker heeft zijn naam te danken aan zijn dubbele treden. Je hebt dus een dubbel zo groot stavlak. Daardoor sta je niet alleen veiliger, maar je hebt ook ruimte om bijvoorbeeld een blik verf op een trede te plaatsen.


De antislip treden en de extra grote slijtvaste trapvoeten dragen ook bij aan de veiligheid van deze huishoudtrap. De trap is sterk en stabiel, maar toch ook licht in gewicht. Hierdoor is de aluminium trap makkelijk om te verplaatsen. De handgrip draagt daar ook aan bij.


Beste koop: Alumexx Eco trap

Evenals Altrex is Alumexx een toonaangevend merk in keukentrappen en klustrappen. Hun Alumexx Eco is ook een hoge keukentrap met vijf treden, maar een behoorlijk stuk goedkoper dan de bovenstaande Altrex trap. De uitgeschoven lengte is wel iets minder. 1,7 meter tegenover 1,9 meter. De werkhoogte is natuurlijk een stuk hoger, en afhankelijk van je eigen lengte.

Met zijn antislipvoeten en het antislipprofiel is ook de Alumexx Eco een veilige trap, maar de treden zijn minder breed. Bovenaan de trap zit een handig bakje voor schroeven, pluggen en klein gereedschap.
Deze  Alumexx Eco met 5 treden is er één uit een serie. Hij is er in maar liefst 7 versies, van 2 tot 8 treden.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen voor de prijzen en specificaties deze en andere trappen.

Zie ook: Meer testen van ladders en trappen
Foto bovenaan: Altrex


Onderwerpen:
Beste keukentrap test, beste koop, keukentrapje, Altrex, beste huisdhoudtrap test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.