Beste huishoudtrap / keukentrap en beste koop

De beste huishoudtrap uit de test, de beste koop en andere goede huishoudtrapje en keukentrapjes.

Beste keukentrapje / beste  keukentrap test: Altrex huishoudtrap

Geen huishouden kan zonder een keukentrap / huishoudtrap. Zo'n trapje gebruik je niet alleen om bij de bovenste keukenkastjes te komen of bij het ramen lappen, maar ook bij het klussen. Hier hebben we de beste keukentrap / beste huishoudtrap uit de test en een goedkopere beste koop voor je.Beste winkels om een goede huishoudtrap goedkoop te kopen

Beide beste huishoudtrappen zijn voordelig online te koop. Kijk op Beste Ladder of Trap Kopen voor nog veel meer goede keukentrappen en keukentrapjes. Je vindt daar ook de actuele top 10 van ladders en trappen.

Over de beste huishoudtrappen uit de test

Beide als beste keukentrap geteste trappen zijn huishoudtrapjes met vijf treden. Op het bovenstaande Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen vind je volop hogere trappen en lagere trappen.

Maar bij de onderstaande productlinks vind je de beste huishoudtrapjes uit de test ook in andere formaten. Deze trappen zijn te koop van een laag keukentrapje (2 of 3 treden) tot een hoge huishoudtrap tot wel 8 treden.
Beste huishoudtrap: Altrex Double Decker 

De beste huishoudtrap uit de test is de Altrex Double Decker. Dit huishoudtrapje heeft zijn naam te danken aan zijn dubbele treden. Je hebt dus een dubbel zo groot stavlak. Daardoor sta je niet alleen veiliger, maar je hebt ook ruimte om bijvoorbeeld een blik verf op een trede te plaatsen.

Beste huishoudtrap test: Altrex keukentrap


Beste veilige huishoudtrap: Altrex Double Decker


De antislip treden en de extra grote slijtvaste trapvoeten dragen ook bij aan de veiligheid van deze huishoudtrap. De Altrex trap is sterk en stabiel, maar toch ook licht in gewicht. Hierdoor is de aluminium trap makkelijk om te verplaatsen. De handgrip draagt daar ook aan bij.

Deze beste huishoudtrap is dus niet alleen een heel praktisch trapje, maar ook een heel veilige huishoudtrap voor bij het schoonmaken, klussen, verven of het pakken van spullen van de aller hoogste plank.

De Altrex Double Decker is verkrijgbaar als hoge huishoudtrap met 4, 5, 6, 7 of 8 treden, maar ook als laag keukentrapje met 2 of 3 treden.

Beste koop: Alumexx Eco huishoudtrap

Naast de beste huishoudtrap is er ook een beste koop aangewezen in de huishoudtrap test. Een goedkoper alternatief voor de bovenstaande Altrex trap. Deze beste koop is een Alumexx huishoudtrap.

Evenals Altrex is Alumexx een toonaangevend merk in keukentrappen en klustrappen. De als beste koop geteste versie van de Alumexx Eco is ook een hoge keukentrap met vijf treden, maar een behoorlijk stuk goedkoper dan de bovenstaande Altrex trap. 

De uitgeschoven lengte van deze huishoudtrap is wel iets minder. 1,7 meter tegenover 1,9 meter. De werkhoogte is natuurlijk een stuk hoger dan die 170 cm, en afhankelijk van je eigen lichaamslengte en reikwijdte.

Ook de Alumex Eco huishoudtrap is te koop in een andere hoogte. Bij deze beste koop bij de huishoudtrappen / keukentrappen, kun je kiezen uit versies met 3, 4 , 5, 6, 7 en 8 treden. Dus zowel voor een bescheiden keukentrapje als een hoge klustrap.

Met zijn antislipvoeten en het antislipprofiel is ook de Alumexx Eco een veilige trap, maar de treden zijn minder breed dan bij de Altrex huishoudtrap. Bovenaan de trap zit een handig bakje voor schroeven, pluggen en klein gereedschap, wat de Alumexx trap tot een extra goede klustrap maakt.


Beste koop huishoudtrap test: Alumexx

Beste koop huishoudtrap: Alumexx


Zoals we al schreven is deze Alumexx Eco huishoudtrap met 5 treden er één uit een serie. Deze huishoudtrap is er in maar liefst 7 versies, van 2 tot 8 treden.Meer goede huishoudtrappen

Bij de bovenstaande beste winkels om een keukentrapje of huishoudtrap goedkoop te kopen vind je nog meer goede huishoud trapjes. Bijvoorbeeld goede huishoudtrappen en keukentrappen van Altrex, Hailo, Panthera, Goets, Rune, Wenko en andere fabrikanten van trapjes.

Een totaal overzicht van alles dat er aan huishoudtrappen, klustrappen en keukentrapjes te koop is vind je hier onder.


Huishoudtrap, keukentrap of klustrap?

De termen keukentrap en huishoudtrap worden vaak door elkaar gebruikt. Dat doe ik hier boven ook. En ook de term klustrap kom je vaak tegen. Over het algemeen kun je stellen dat het allemaal dezelfde trappen en trapjes zijn.

Toch is er officieel wel een verschil tussen de keukentrap en de huishoudtrap. Een hoge trap in de keuken is een sta in de weg. Dus als er over een keukentrap gesproken wordt kun je aannemen dat het om een laag trapje gaat. Een keukentrapje is een trapje met 2 of 3 treden. Dat is voldoende om vanaf de bovenste planken of vanaf een keukenkastje wat te pakken.

Met een huishoudtrap kan zo'n klein trapje bedoeld worden, maar ook een wat hogere trap. Bijvoorbeeld met 4 of 5 treden. Deze zijn te groot voor in de keuken en worden daarom meestal in de schuur, bijkeuken of gangkast opgeborgen en tevoorschijn gehaald als er bijvoorbeeld ramen gelapt moeten worden.

Met een klustrap bedoelt men meestal een hogere huishoudtrap, een keukentrapje is voor klussen vaak te laag. Maar voor echt hoog klussen en tuinieren is zo'n klustrap vaak ook niet toereikend. Dan heb je een ladder nodig. De beste ladders vind je in de test hier onder.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen voor de prijzen en specificaties deze en andere trappen. Of kijk bij de productlinks van de genoemde beste huishoudtrap voor alle versies van deze beste huishoudtrap / beste keukentrap / beste klustrap.

Zie ook: Meer testen van ladders en trappen

Foto bovenaan: Altrex huishoudtrap


Onderwerp:
Niemand kan zonder een goede huishoudtrap / goede keukentrap. Veel veiliger dan op een wiebelende stoel staan als je bij iets hoogs wil. Hier de beste huishoudtrappen / beste keukentrappen. De beste huishoudtrap is een Altrex trap, de beste koop is een huishoudtrap van Alumexx. Dit is een goedkope huishoudtrap van hoge kwaliteit. Meer goede huishoud trappen vind je in het overzicht bovenaan. Je hebt de beste huishoudtrap en beste koop in vele verschillende hoogtes, van 2 tredes tot 8 treden en alles daar tussen in.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Stabiliteit en veiligheid zijn de belangrijkste eigenschappen waarop je je beste keukentrap selecteert. Ik zou altijd voor een Altrex trap gaan. Dan weet je 100% zeker dat je een goede, stabiele en veilige keukentrap koopt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.