Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste huishoudtrap / keukentrap en beste koop

 


Geen huishouden kan zonder een keukentrap / huishoudtrap. Zo'n trapje gebruik je niet alleen voor de bovenste keukenkastjes of bij het ramen lappen, maar ook bij het klussen. Hier hebben we de beste keukentrap / beste huishoudtrap en een goedkopere beste koop voor je.

Beide beste huishoudtrappen zijn voordelig online te koop. Kijk op Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen voor nog veel meer goede keukentrappen en keukentrapjes. Je vindt daar ook de actuele top 10 van ladders en trappen.

Beide als beste keukentrap geteste trappen zijn huishoudtrapjes met vijf treden. Op het bovenstaande Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen vind je volop hogere trappen en lagere trappen.

Maar bij de onderstaande productlinks vind je de beste huishoudtrapjes uit de test ook in andere formaten. Deze trappen zijn te koop van een laag keukentrapje (2 of 3 treden) tot een hoge huishoudtrap tot wel 8 treden.

Beste huishoudtrap: Altrex Double Decker 

De beste huishoudtrap is de Altrex Double Decker. Dit huishoudtrapje heeft zijn naam te danken aan zijn dubbele treden. Je hebt dus een dubbel zo groot stavlak. Daardoor sta je niet alleen veiliger, maar je hebt ook ruimte om bijvoorbeeld een blik verf op een trede te plaatsen.

Beste veilige huishoudtrap: Altrex Double Decker

Beste veilige huishoudtrap: Altrex Double Decker


De antislip treden en de extra grote slijtvaste trapvoeten dragen ook bij aan de veiligheid van deze huishoudtrap. De trap is sterk en stabiel, maar toch ook licht in gewicht. Hierdoor is de aluminium trap makkelijk om te verplaatsen. De handgrip draagt daar ook aan bij.

Deze beste huishoudtrap is dus niet alleen een heel praktisch trapje, maar ook een heel veilige huishoudtrap voor bij het schoonmaken, klussen, verven of het pakken van spullen van de aller hoogste plank.

De Altrex Double Decker is verkrijgbaar als hoge huishoudtrap met 4, 5, 6, 7 of 8 treden, maar ook als laag keukentrapje met 2 of 3 treden.


Beste koop: Alumexx Eco huishoudtrap

Evenals Altrex is Alumexx een toonaangevend merk in keukentrappen en klustrappen. De geteste versie van de Alumexx Eco is ook een hoge keukentrap met vijf treden, maar een behoorlijk stuk goedkoper dan de bovenstaande Altrex trap. De uitgeschoven lengte is wel iets minder. 1,7 meter tegenover 1,9 meter. De werkhoogte is natuurlijk een stuk hoger, en afhankelijk van je eigen lengte.

En ook de Alumex Eco huishoudtrap is te koop in andere hoogte. Bij deze beste koop bij de huishoudtrappen / keukentrappen, kun je kiezen uit versies met 3, 4 , 5, 6, 7 en 8 treden.

Met zijn antislipvoeten en het antislipprofiel is ook de Alumexx Eco een veilige trap, maar de treden zijn minder breed. Bovenaan de trap zit een handig bakje voor schroeven, pluggen en klein gereedschap.Beste koop huishoudtrap: Alumexx


Zoals we al schreven is deze Alumexx Eco huishoudtrap met 5 treden er één uit een serie. Deze huishoudtrap is er in maar liefst 7 versies, van 2 tot 8 treden.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Ladder, Trap of Steiger Kopen voor de prijzen en specificaties deze en andere trappen. Of kijk bij de productlinks van de genoemde beste huishoudtrap voor alle versies van deze beste huishoudtrap / beste keukentrap / beste klustrap.

Zie ook: Meer testen van ladders en trappen
Foto bovenaan: Altrex


Onderwerpen:
Niemand kan zonder een goede huishoudtrap / goede keukentrap. Veel veiliger dan op een wiebelende stoel staan als je bij iets hoogs wil. Hier de beste huishoudtrappen / beste keukentrappen. De beste huishoudtrap is een Altrex trap, de beste koop is een huishoudtrap van Alumexx. Dit is een goedkope huishoudtrap van hoge kwaliteit. Meer goede huishoud trappen vind je in het overzicht bovenaan. Je hebt de beste huishoudtrap en beste koop in vele verschillende hoogtes, van 2 tredes tot 8 treden en alles daar tussen in.

Beste keukentrap test, beste koop, keukentrapje, Altrex, beste huisdhoudtrap test.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.