Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit is de ultieme gaming monitor!

Redactie     11:29    

Samsung heeft met een curved 49 inch monitor de ultieme gamemonitor uitgebracht. Met een haarscherpe resolutie van 3840 bij 108 pixels brengt deze grote 144 Hz monitor je midden in de actie.


Het super ultra-wide 49 inch beeldscherm heeft een unieke beeldverhouding van 32:9. Dat zorgt voor een breed landschap waarin je je door de gebogen vorm van de monitor middenin lijkt te bevinden.

Dat is ideaal voor gamers, maar ook voor wie films tot een optimale VR ervaring wil maken is dit een sensationele monitor. Deze 49 inch Samsung monitor zorgt voor een i-Max bioscoopervaring thuis.

Deze brede 49 inch monitor is winnaar van de Hardware.info Ultimate Product Award! Hieronder meer informatie waaronder de prijs.


Ideaal multitasken

Maar ook voor andere bezigheden dan gamen en films kijken is dit een uitstekende computermonitor. Het scherm is net zo groot als twee 27 inch16:9 monitoren. Je kunt dus heel goed meerdere programma's naast elkaar zetten en multitasken. En dat allemaal op één monitor zonder hinderlijke onderbreking in het midden.

Zeer natuurlijke kleuren

De Samsung QLED technologie zorgt voor heldere en levensechte kleuren. Vooral bij de kleuren rood en groen zie je een aanmerkelijke verbetering ten opzichte van conventionele monitoren. Ook de Samsung Metal QD techniek is aanwezig op deze beste monitor voor wie een extra brede monitor zoekt. Metal-QD zorgt voor nog meer natuurlijke kleuren.

De AMD FreeSync techniek met een supersnelle 144hz refresh rate zorgt voor vloeiende beelden zonder vertraging. Zelfs bij de meest snelle beeldwisselingen.

Speciale functies voor gamers

Het OSD-dashboardmenu is speciaal voor gamers geoptimaliseerd zodat je snel instellingen kun aanpassen. De gekalibreerde game-settings zijn samen met het Samsung Galaxy Team ontwikkeld (dit zijn de finalisten bij het League of Legends Wereldkampioenschap). Deze settings passen de Black Gamma-niveaus, contrastverhoudingen, beeldscherpte en kleurwaarde direct aan, zodat je het maximale uit iedere game kunt halen.

>>> Kijk hier voor meer tests van monitoren.


Onderwerpen:
Test beste gaming monitor, beste game monitor test., ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.