Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste anti-roos shampoo test

Redactie     11:10    


Voor een effectieve shampoo tegen roos hoef je niet veel geld uit te geven. Van de door ons geteste anti-roos shampoo's bleek één van de meest goedkope met afstand het meest effectief.


De beste anti-roos shampoo uit de test. Bij de aanbevolen online drogisterijen koop je deze beste anti-roos shampoo voor nog geen 2 euro per fles. Koop je een voordeelverpakking met meerdere flessen dan ben je nog minder geld kwijt.


Beste anti-roos shampoo: Sanex

Sanex Dermo Balance Shampoo, zoals deze shampoo officieel heet, is een milde maar zeer effectieve anti-roos shampoo die je dagelijks mag gebruiken. Deze Sanex shampoo bevat piroctone olamine en Octopirox die roos effectief verwijderen en voorkomen. Daarnaast is het een voedende en verzorgende shampoo die de natuurlijke balans van haar en hoofdhuid behoudt. Deze shampoo gaat niet alleen roos tegen maar zorgt ook voor mooi schoon veerkrachtig en glanzend haar.


Deze beste anti-roos shampoo uit de test is door Sanex in samenwerking met dermatologen ontwikkeld met als doel hoofdhuidproblemen tegen te gaan. De Sanex anti-roos shampoo rekent af met hardnekkige roos, hoofdhuidschilfers, jeuk en andere irritatie van de hoofdhuid.

Naast Octopirox bevat deze beste shampoo uit de test natuurlijke extracten van kamille en tarwe. De kamille zorgt voor rust op de hoofdhuid en de tarweproteïnes geven het haar een stevige en veerkrachtige structuur en zorgt voor een mooie glans in het haar.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen online drogisterijen en bespaar heel veel geld op de aankoop van deze anti-roos shampoo en andere drogisterij-artikelen.

Zie ook: Meer beste haarverzorging test


Onderwerpen:
Beste anti roos shampoo, Sanex antiroos shampoo test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.