Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste computermuis en beste koop

 

Review en aanbiedingen van de beste computermuis uit de test (een Logitech bluetooth muis) en de beste koop (een Microsoft Wireless muis).


Onderschat niet het belang van een goede computermuis. De muis gebruik je continue tijdens het computeren, dus het is belangrijk dat deze comfortabel en goed werkt. Bovendien kun je met een goede muis lichamelijke klachten voorkomen. Daarom hier de beste computermuis uit de test plus de goedkopere beste koop.


Deze muizen koop je goedkoop bij de aanbevolen winkels op Beste Computermuis Kopen. Je vindt daar naast de aanbiedingen van deze winkels ook de computermuis top 10, een computer muis keuzehulp en meer testen van computermuizen.

Hieronder vind je de beste computermuis uit de test en de beste koop (en goedkope goede computermuis).

Beste computermuis: Logitech M720 Triathlon Bluetooth

De beste computermuis is de Logitech M720 bluetooth muis. Een groot voordeel van deze Logitech M720 is dat je draadloos met drie verschillende apparaten kunt koppelen en dan via één druk op een knop kunt switchen. Vandaar het Triathlon in de naam.

Het draadloos kunnen verbinden met drie apparaten is handig voor mensen die meerdere computers gebruiken, maar je kunt deze beste computermuis ook met andere apparaten verbinden. Deze draadloze computermuis werkt samen met apparaten die Windows, Mac OS, Chrome OS, Android of Linux als besturingssysteem gebruiken.
Verbinding maak je met Bluetooth, maar er wordt ook een unifying usb dongel meegeleverd voor als een apparaat niet met Bluetooth werkt. Niet iedere bureau PC beschikt bijvoorbeeld standaard over Bluetooth, maar wel over een USB poort zodat je via de dongle bluetooth aan de PC kunt toevoegen. Ook andere USB apparatuur kan zo draadloos verbonden worden.

Het nadeel van de meeste andere draadloze muizen, een regelmatig lege batterij, heb je bij deze beste computermuis niet. De Logitech M720 werkt namelijk twee jaar lang op één AA-batterij. Een indicatie-lampje geeft aan wanneer de batterij dan toch echt leeg begint te raken zodat je nog ruim de tijd hebt om de batterij te verwisselen.


Naast de schakelknop voor de drie apparaten beschikt deze beste computermuis uit de test over nog zeven knoppen. Via de Logitech Options-software zijn functies te programmeren voor Windows en Mac.

Voor linkshandigen is deze computermuis helaas niet geschikt. Maar bij de onderstaande beste koop kun je ook als linkshandige gebruiker overweg.

Beste koop: Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500

Niet iedereen gebruikt zijn muis op meer dan één computer en dan kun je geld besparen door te kiezen voor de Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 die nog geen 3 tientjes kost. Deze draadloze computermuis is bovendien ook door linkshandigen te gebruiken.Voor de verbinding tussen computer en muis wordt ook bij deze draadloze computermuis een USB nano ontvanger meegeleverd die je in een USB-poort van de desktop-computer of laptop steekt.

De batterij van deze beste koop bij de computermuizen gaat 8 maanden mee. Dat is aanmerkelijk minder dan de bovenstaande Logitech, maar veel langer dan bij de gemiddelde andere computermuis. Een ander groot verschil met de Logitech muis is het formaat. De Microsoft muis is klein, dat heeft zijn voordelen maar kan minder comfortabel aanvoelen als je de computermuis lang in je hand hebt.


Deze Microsoft muis, die in vele kleuren en designs te koop is, werkt alleen samen met Windows.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Computermuis Kopen voor nog veel meer goede computermuizen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer testen muizen


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste computermuis uit de draadloze computermuis test. In beide gevallen betreft het dus een snoerloze bluetooth muis. De Microsoft Wireless Mouse is de beste koop uit de test, de Logitech M720 is als beste muis getest. Meer goede computermuizen vind je in het overzicht bovenaan.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.