Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste computermuis en beste koop

Redactie     13:44    


Onderschat niet het belang van een goede computermuis. De muis gebruik je continue tijdens het computeren, dus het is belangrijk dat deze comfortabel en goed werkt. Bovendien kun je met een goede muis lichamelijke klachten voorkomen. Daarom hier de beste computermuis uit de test plus de goedkopere beste koop.


Deze muizen koop je goedkoop bij de aanbevolen winkels op Beste Computermuis Kopen. Je vindt daar ook de computermuis top 10, een computer muis keuzehulp en meer testen van computermuizen.

Beste computermuis: Logitech M720 Triathlon Bluetooth

Een groot voordeel van deze Logitech M720 is dat je draadloos met drie verschillende apparaten kunt koppelen en dan via één druk op een knop kunt switchen. Dat is handig voor mensen die meerdere computers gebruiken, maar ook met andere apparaten. Deze draadloze muis werkt samen met Windows, Mac OS, Chrome OS, Android en Linux.Verbinding maak je met Bluetooth, maar er wordt ook een unifying usb dongel meegeleverd voor als een apparaat niet met Bluetooth werkt.

Het nadeel van een draadloze muis dat de batterij regelmatig leeg is heb je bij deze beste computermuis niet. De Logitech M720 werkt namelijk twee jaar lang op één AA-batterij. Een indicatie-lampje geeft aan wanneer de batterij dan toch echt leeg begint te raken.


Naast de schakelknop voor de drie apparaten beschikt deze muis over nog zeven knoppen. Via de Logitech Options-software zijn functies te programmeren voor Windows en Mac.

Voor linkshandigen is deze muis helaas niet geschikt.

Beste koop: Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500

Niet iedereen gebruikt zijn muis op meer dan één computer en dan kun je geld besparen door te kiezen voor de Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 die nog geen 3 tientjes kost. Deze computermuis is bovendien ook door linkshandigen te gebruiken.Voor de verbinding tussen computer en muis wordt een USB nano ontvanger meegeleverd die je in een USB-poort van de desktop-computer of laptop steekt.

De batterij van deze beste koop bij de computermuizen gaat 8 maanden mee. Dat is aanmerkelijk minder dan de bovenstaande Logitech, maar veel langer dan bij de gemiddelde andere computermuis. Een ander groot verschil met de Logitech muis is het formaat. De Microsoft muis is klein, dat heeft zijn voordelen maar kan minder comfortabel aanvoelen als je de computermuis lang in je hand hebt.


Deze Microsoft muis, die in vele kleuren en designs te koop is, werkt alleen samen met Windows.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Computermuis Kopen voor nog veel meer goede computermuizen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer testen muizen


Onderwerpen:
Beste computermuis test, snoerloze muis, draadloze muis test, Microsoft Wireless Mouse, Logitech M720, beste muis test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.