Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wolf Garten elektrische grasmaaier beste koop in test

 

De beste koop in de elektrische grasmaaier test is een Wolf Garten grasmaaier.  Deze Wolf grasmaaier is een relatief goedkope mulching grasmaaier. Er zijn versies voor een kleine en middelgrote tuin.

Wolf Garten grasmaaier

Wat is de beste elektrische grasmaaier? Hier hebben we de beste elektrische grasmaaier uit de test tegen een aantrekkelijk prijs (de beste koop) voor een klein / middelgroot gazon en de beste koop elektrische grasmaaier voor een groot gazon. Beide beste grasmaaiers zijn van Wolf Garten.

Beste grasmaaiers kopen

Deze test is uitgevoerd door de experts van de Grasmaaierstore. Ze kozen voor twee grasmaaiers van Wolf Garten. Twee elektrische grasmaaiers die heel goed presteren en bovendien heel betaalbaar zijn. 

Beste elektrische grasmaaier: Wolf Garten A340E
Beste koop elektrische grasmaaier: Wolf Garten A400E

Hieronder meer informatie over deze twee beste Wolf Garten elektrische grasmaaiers en andere goede Wolf grasmaaiers.

Beste elektrische grasmaaier: Wolf Garten A340E

De beste koop uit de test, voor een gazon tot maximaal 250m² is de Wolf Garten A340E. Deze beste Wolf Garten grasmaaier voor een klein en middelgroot gazon koop je bij de bovenstaande link al voor 130 euro. 

Deze Wolf Garten grasmaaier is een heel goede grasmaaier tegen een relatief goedkope prijs, dit maakt deze Wolf Garten grasmaaier tot de beste koop als grasmaaier voor een klein gazon of middelgroot gazon.

Wolf Garten grasmaaier elektrisch

Wolf Garten grasmaaier elektrisch 34 cm

De werkbreedte van deze beste koop grasmaaier bedraagt 34 centimeter werkbreedte en de 1400 watt maaier is voorzien van een 30 liter opvangbak van het gras. Maar in plaats van het gras opvangen kun je ook de  mulching-functie gebruiken. 

Bij mulching wordt het gras versnippert tot piepkleine deeltjes die als mest voor het gazon dienst doen.

De maaihoogte van deze Wolf Garten elektrische grasmaaier is makkelijk in te stellen. Je hebt daarmee de keuze tussen 6 standaard-hoogtes die variƫren tussen de 25 en 75 millimeter. Klap de duwboom in om deze grasmaaier makkelijker in de schuur op te bergen.

Kijk bij de link hier boven voor een goede aanbieding van deze beste koop grasmaaier van Wolf Garten.


Beste elektrische grasmaaier groot gazon: Wolf Garten A400E

Heb je een groot gazon van meer dan 250 vierkante meter, dan loop je tegen beperkingen van de bovenstaande grasmaaier aan. Niet dat deze Wolf Garten elektrische maaier dan minder goed maait, maar je hebt langer werk en moet de opvangbak van de grasmaaier halverwege legen. 

De Wolf Garten A400E is dan de beste koop. Deze Wolf grasmaaier is namelijk wat breder waardoor je een groter gazon in minder banen, en dus sneller, kunt maaien.

Wolf Garten grasmaaier elektrisch 40 cm

Wolf Garten grasmaaier elektrisch 40 cm

Deze beste koop Wolf Garten elektrische grasmaaier voor een groot gazon heeft een grotere opvangbak (45 liter in plaats van 30 liter), een grotere maaibreedte (40 centimeter in plaats van 34 centimeter) en ook een sterkere motor (1800 watt in plaats van 1400 watt). Dat maakt deze grotere Wolf Garten grasmaaier beter geschikt voor een grote tuin. Het prijsverschil is wel circa 100 euro.

De mogelijkheden van de beide beste elektrische grasmaaiers zijn gelijk. Ook van deze beste koop van Wolf Garten vind je hier boven een aanbieding.

Aanbiedingen beste winkels

Hier meer informatie over deze twee testwinnaars die goedkoop bij de aanbevolen winkels op Beste Elektrische Grasmaaier Kopen te koop zijn.

Op Beste Grasmaaier Kopen vind je naast de aanbiedingen tevens een Grasmaaier Keuzehulp en de actuele Grasmaaier Top 10.

Meer goede Wolf grasmaaiers (elektrisch)

Je vindt daar nog veel meer goede grasmaaiers. Ook andere Wolf Garten elektrische grasmaaiers zoals de minder krachtige maar goedkope Wolf S3200E grasmaaier en de Wolf S3800E elektrische grasmaaier die een goede koop is als je de mulch functie niet nodig vindt.

Ook vind je daar de Wolf Garten A370E elektrische grasmaaier. Deze Wolf Gatren grasmaaier maakt deel uit van dezelfde serie als de als beste elektrische grasmaaier en als beste koop geteste Wol Garten grasmaaiers, en ligt er met zijn maaibreedte (37 cm) tussen in.

Andere goede elektrische grasmaaiers

Ook vind je op beste Elektrische Grasmaaier Kopen naast de Wolf Garten grasmaaiers, ook goede grasmaaiers van andere fabrikanten. Bijvoorbeeld elektrische grasmaaiers van Gardena, Makita, Bosch, Black & Decker en andere goede grasmaaier merken.

Over Wolf Garten

Nog even terig naar Wolf Garten, de fabrikant van de bovenstaande elektrische grasmaaiers. Wolf-Garten is een oorspronkelijk Duitse fabrikant van tuingereedschap. Tegenwoordig is Wolf Garten echter onderdeel van het Amerikaanse Black & Decker concern (de MTD Group).

Onder de naam Wolf Garten verkopen ze vooral grasmaaiers en ander tuingereedschap, maar ook graszaden en meststoffen.


Kijk bij de bovenstaande links naar de Wolf-Garten elektrische grasmaaiers voor deze beste koop bij de elektrische grasmaaiers tegen de laagste prijs, of kijk bij het bovenstaande Beste Grasmaaier Kopen voor aanbiedingen van andere goede grasmaaiers.

Zie ook: Meer testen van grasmaaiers

Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers


Foto's: Wolf-Garten

Samenvatting:
De elektrische grasmaaier van Wolf-Garten is als beste grasmaaier getest. De b
este grasmaaier / beste koop uit de test elektrische grasmaaiers is te koop in diverse versies met een verschillende maaibreedte. Hierboven informatie over beide beste elektrische grasmaaiers van Wolf Garten, en aanbiedingen om deze beste grasmaaiers te kopen. Meer goede grasmaaiers en hun goedkoopste winkels vind je op Beste Grasmaaier Kopen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *