Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische grasmaaier test

Redactie     14:25    


Wat is de beste elektrische grasmaaier? Hier hebben we de beste elektrische grasmaaier uit de test en de beste elektrische grasmaaier voor een groot gazon.

Beste grasmaaiers kopen

Deze test is uitgevoerd door de experts van de Grasmaaierstore. Ze kozen voor twee grasmaaiers van Wolf Garten. Twee elektrische grasmaaiers die heel goed presteren en bovendien heel betaalbaar zijn. Hier meer informatie over deze twee testwinnaars die goedkoop bij de Grasmaaierstore en andere aanbevolen winkels op Beste Grasmaaier Kopen te koop zijn.

Op Beste Grasmaaier Kopen vind je naast de aanbiedingen tevens een Grasmaaier Keuzehulp en de actuele Grasmaaier Top 10.

Beste elektrische grasmaaier: Wolf Garten A340E

De beste koop uit de test, voor een gazon tot maximaal 250m² is de Wolf Garten A340E. Deze beste grasmaaier voor een klein en middelgroot gazon koop je bij de bovenstaande winkels al onder de 130 euro.


De werkbreedte van deze beste grasmaaier bedraagt 34 centimeter werkbreedte en de 1400 watt maaier is voorzien van een 30 liter opvangbak van het gras. Maar in plaats van het gras opvangen kun je ook de  mulching-functie gebruiken. Bij mulching wordt het gras versnippert tot piepkleine deeltjes die als mest voor het gazon dienst doen.

De maaihoogte van deze beste elektrische grasmaaier is makkelijk in te stellen. Je hebt daarmee de keuze tussen 6 standaard-hoogtes die variƫren tussen de 25 en 75 millimeter. Klap de duwboom in om deze grasmaaier makkelijker in de schuur op te bergen.


Beste elektrische grasmaaier groot gazon: Wolf Garten A400E

Heb je een groot gazon van meer dan 250 vierkante meter, dan loop je tegen beperkingen van de bovenstaande grasmaaier aan. Niet dat deze elektrische maaier dan minder goed maait, maar je hebt langer werk en moet de opvangbak halverwege legen. De Wolf Garten A400E is dan de beste koop.


Deze beste elektrische grasmaaier voor een groot gazon heeft een grotere opvangbak (45 liter in plaats van 30 liter), een grotere maaibreedte (40 centimeter in plaats van 34 centimeter) en ook een sterkere motor (1800 watt in plaats van 1400 watt). Dat maakt hem allemaal beter geschikt voor een grote tuin. Het prijsverschil is wel circa 100 euro.

De mogelijkheden van de beide beste elektrische grasmaaiers zijn gelijk.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Wolf-Garten elektrische grasmaaiers voor deze beste beste elektrische grasmaaiers tegen de laagste prijs, of bij het bovenstaande Beste Grasmaaier Kopen voor de actuele prijzen van andere goede grasmaaiers.

Zie ook: Meer testen van grasmaaiers

Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers


Foto's: Wolf-Garten

Samenvatting:
De elektrische grasmaaier van Wolf-Garten is als beste grasmaaier getest. De b
este grasmaaier / beste koop uit de test elektrische grasmaaiers is te koop in diverse versies met een verschillende maaibreedte. Hierboven informatie over beide beste elektrische grasmaaiers, en aanbiedingen om deze beste grasmaaiers te kopen. Meer goede grasmaaiers en hun goedkoopste winkels vind je op Beste Grasmaaier Kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.