Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste GPS tracker hond en kat

Redactie     14:44    Spoor je kat of hond op met een halsband met GPS tracker. Steeds meer honden en katten worden van zo'n GPS volgsysteem halsband voorzien zodat ze altijd te traceren zijn. Veel ouders geven het apparaatje zelfs aan hun kinderen mee zodat ze deze altijd kunnen vinden als ze buitenspelen. Hier kijken we naar een test van deze GPS trackers voor kat en hond.


Tracktive beste GPS tracker huisdieren

Tracktive is HET merk voor GPS systemen voor kat en hond. Ze leveren deze GPS trackers in meerdere versies en formaten, waarvan de kleinste varianten geschikt zijn voor katten en kleine honden.

Dit zijn geavanceerde GPS trackers waarmee je ten alle tijden kunt zien waar je hond, kat, paard (of kind) zich bevindt. Dit kan via een smartphone, tablet of computer. Tracktive werkt namelijk via een app (Android, Apple) en via een webbrowser.Je kunt een veilige zone aangeven, waarbij je een waarschuwing krijgt als het dier of kind deze zone verlaat. Dit alles werkt via een ingebouwde SIM-kaart en een abonnement bij Tracktive. De aanschafkosten van de GPS Tracker zijn laag, maar je hebt wel maandelijkse abonnementskosten. Deze zijn echter ook niet hoog (afhankelijk van de opties € 3,75 tot  € 4,99), vooral als je er rekening mee houdt dat de alle kosten voor de SIM-kaart en verstuurde SMS-berichten inbegrepen zijn.

Dit maakt de Tracktive GPS Trackers tot de beste GPS tracker voor hond en kat.

Andere GPS trackers

Er zijn nog veel meer GPS trackers, Kijk hier voor een overzicht. Deze GPS trackers zijn echter lang niet altijd voor huisdieren geschikt. Ten eerste ontbreekt de halsband, ten tweede is het bereik bij veel GPS trackers ontoereikend. Neem bijvoorbeeld de Bluetooth GPS trackers. Deze kosten maar een paar euro en lijken daarmee interessant. Maar het bereik van Bluetooth komt vaak niet boven de 10 meter uit. Dat is leuk als je hond zich achter de bank heeft verstopt, maar niet als deze een blokje om is.

GPS volgsystemen die met een SIM-kaart werken hebben overal waar mobiele dekking is bereik.

De Bluetooth GPS trackers kunnen je wel van pas komen als je ergens in huis je autosleutels of telefoon bent kwijtgeraakt. Maar voor andere toepassingen zijn ze niet geschikt.

Naast deze Bluetooth GPS trackers, en GPS trackers voor hond en kat, vind je in het bovenstaand overzicht ook GPS volgsystemen voor bijvoorbeeld het opsporen van je kinderen, auto of laptop.

Zie ook: Meer testen benodigdheden katten en honden


Samenvatting:
Met een speciale GPS tracker voor huisdieren kun je een hond of kat altijd lokaliseren, De beste GPS tracker voor honden en katten uit de test is de Tracktive GPS tracker. Met deze beste GPS tracker voor huisdieren uit de test kun je via de smartphone zien waar je hond of kat zich bevindt. Hierboven informatie over deze beste GPS tracker en aanbiedingen van andere goede GPS trackers voor huisdieren.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.