Beste GPS tracker hond en kat

De Tractive huisdier tracker is de beste GPS tracker voor kat en hond. Hier deze beste GPS huisdier tracker uit de test en andere goede GPS trackers.

Beste GPS tracker kat en hond


Spoor je kat of hond op met een halsband met GPS tracker. Steeds meer honden en katten worden van zo'n GPS volgsysteem halsband voorzien zodat ze altijd te traceren zijn. Veel ouders geven het apparaatje zelfs aan hun kinderen mee zodat ze deze altijd kunnen vinden als ze buitenspelen. Hier kijken we naar een test van deze GPS trackers voor kat en hond.


Tractive beste GPS tracker huisdieren

Tractive is HET merk voor GPS systemen voor kat en hond. Ze leveren deze GPS trackers in meerdere versies en formaten, waarvan de kleinste varianten geschikt zijn voor katten en kleine honden.

Dit zijn geavanceerde GPS trackers waarmee je ten alle tijden kunt zien waar je hond, kat, paard (of kind) zich bevindt. Dit kan via een smartphone, tablet of computer. Tractive werkt namelijk via een app (Android, Apple) en via een webbrowser.

Beste GPS tracker hond en kat


Je kunt een veilige zone aangeven, waarbij je een waarschuwing krijgt als het dier of kind deze zone verlaat. Dit alles werkt via een ingebouwde SIM-kaart en een abonnement bij Tractive. De aanschafkosten van de GPS Tracker zijn laag, maar je hebt wel maandelijkse abonnementskosten. Deze zijn echter ook niet hoog (vanaf € 4,17 per maand), vooral als je er rekening mee houdt dat de alle kosten voor de SIM-kaart en verstuurde SMS-berichten inbegrepen zijn.

Dit maakt de Tractive GPS Trackers tot de beste GPS tracker voor hond en kat.

Andere GPS trackers kat en hond

Er zijn nog veel meer GPS trackers. Kijk bij de aanbiedingen GPS trackers huisdieren voor de GPS trackers die geschikt zijn voor een hond of kat.

Niet alle trackers zijn namelijk voor huisdieren geschikt. Ten eerste ontbreekt vaak de halsband en is er geen mogelijkheid de tracker goed aan een halsband te bevestigen. Kies daarom altijd voor een GPS tracker die specifiek voor hond of kat wordt aangeboden. 

Ten tweede is het bereik bij veel trackers ontoereikend. Neem bijvoorbeeld de Bluetooth trackers. Deze kosten maar een paar euro en lijken daarmee interessant. Maar het bereik van Bluetooth komt vaak niet boven de 10 meter uit. Dat is handig als je je autosleutels in huis zoekt, en leuk als je hond zich achter de bank heeft verstopt, maar niet als je hond of kat een blokje om is. Dan heb je een GPS tracker met een goed bereik nodig.

Een GPS tracker met SIM kaart is de beste GPS tracker voor een huisdier. GPS volgsystemen die met een SIM-kaart werken hebben overal waar mobiele dekking is bereik.

De Bluetooth GPS trackers kunnen je wel van pas komen als je ergens in huis je autosleutels of telefoon bent kwijtgeraakt. Maar voor andere toepassingen zijn ze niet geschikt. De als beste GPS tracker geteste Tractive trackers zijn dat wel. Dit zijn de beste huisdier trackers om via GPS je kat of hond te volgen.


Zie ook: Meer testen benodigdheden katten en honden


Samenvatting:
Met een speciale GPS tracker voor huisdieren kun je een hond of kat altijd lokaliseren, De beste GPS tracker voor honden en katten uit de test is de Tractive GPS tracker. Met deze beste GPS tracker voor huisdieren uit de test kun je via de smartphone zien waar je hond of kat zich bevindt. Hierboven informatie over deze beste GPS tracker en aanbiedingen van andere goede GPS trackers voor huisdieren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Michelle van den Bergh22 mei 2024 om 21:07

    Tractive werkt prima. Ik gebruik de Tractive CAT Mini voor mijn kat die (voorheen) nogal eens spoorloos is. Het kost allemaal best wat, maar het is naast nuttig en veilig ook nog leuk. Ik kan mijn kat namelijk via GPS en smartphone namelijk helemaal volgen op zijn rooftochten. Hij komt op plekken waar ik hem nooit verwacht had.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.