Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ladyshave test

Redactie     19:07    


Meerdere vergelijkende testen van ladyshaves hebben het uitgewezen, de Philips SatinShave is de beste ladyshaves van dit moment. En bovendien is Philips SatinShave een heel betaalbare ladyshave. Dat maakt deze beste ladyshave echte aanrader.


Hier kijken we naar de beste ladyshaves uit deze serie. Wil je deze ladyshaves tegen de laagste prijs aanschaffen? Kijk dan op Beste Ladyshave Kopen voor de beste aanbieders.

Philips SatinShave Advanced BRL140

Het meest populaire model uit de Philips SatinShave serie. Onder de 40 euro koop je een bijzonder goede ladyshave die bij de test tot beste keuze is uitgeroepen, en ook in veel andere vergelijkende testen tot beste ladyshave of beste koop is uitgeroepen. Deze allround ladyshave is volledig waterdicht zodat je hem ook onder de douche en zelfs in bad kunt gebruiken.


Het scheren van je lichaam met de Philips SatinShave Advanced ladyshave gaat probleemloos dankzij de flexibele scheerkop die de vormen van je lichaam volgt. De parelvormige trimmeruiteinden voorkomen dat het scheerblad over je lichaam krast zonder dat dit ten koste gaat van het scheerresultaat. Kammetjes aan de zijkant van het scheerblad leiden de haartjes perfect naar het scheerblad.

Philips SatinShave Advanced BRL160

De hoogste gebruikerswaardering bij Kieskeurig gaat echter uit naar de iets duurdere BRL 160. Deze is ongeveer een tientje duurder, maar de BRL 160 kent voor dat geringe prijsverschil vele voordelen. Zo is deze voorzien van een dubbel scheerblad en een snel-oplaadfunctie die er voor zorgt dat je in vijf minuten de ladyshave voldoende kunt opladen voor een scheerbeurt. Dat is natuurlijk reuze handig als je de ladyshave nodig hebt en deze blijkt leeg te zijn.

Kussentjes aan beide kanten van het scheerhoofd zorgen voor een extra hoog comfort.


Philips SatinShave Advanced BRL180

De derde Philips SatinShave ladyshave die we hier willen noemen is de Philips SatinShave Advanced BRL180. Dit is het topmodel uit de serie, en daarmee de beste ladyshave die er te koop is.

De ladyshave is te vergelijken met de BRL 160, maar zo'n 20 euro duurder. Het prijsverschil zit hem in de meegeleverde hulpstukken. Zo beschikt de BRL 180 over een speciale trimmer voor de bikinilijn en een mini scheerhoofd voor de intieme zone. Dit maakt deze beste ladyshave uit de serie beter geschikt voor het bijwerken van die delen.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen aanbieders voor deze, en andere, ladyshaves tegen de laagste prijs bij de beste winkels.

Zie ook: Alle testen van ladyshaves
Foto's: Philips


Onderwerpen:
Philips SatinShave beste ladyshave test, Philips ladyshave getest, beste koop.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.