Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste racestuur voor de Xbox One

Redactie     09:21    


Heb je een Xbox en ben je op zoek naar het beste racestuur voor je racegames? Kijk dan vooral eens naar Thrustmaster TMX Pro. Dit racestuur is uitgeroepen tot het beste racestuur voor de Xbox One. Overigens werkt deze ook op de PC, maar daarvoor is een ander racestuur getest als beste racestuur. Kijk bij de andere testen van racestuurtjes voor de beste racesturen voor Playstation en PC.


Dit racestuur is door de game-experts van de Consoleshop als beste Xbox One racestuur getest. Je koopt dit stuur bij de Consoleshop en ander winkels genoemd op Beste Racestuur Kopen. Daar vind je ook de Racestuur Top 10.

Beste Xbox racestuur: Thrustmaster TMX Pro

De Thrustmaster TMX Pro bestaat uit een racestuurtje en een T3PA pedalenset. Hiermee heb je echt het gevoel in een raceauto te zitten. De force feedback van dit racestuur is geweldig. Je voelt iedere beweging alsof je echt in een racewagen zit.

Alle soorten racegames worden ondersteund dankzij de ruime draaihoek van 270 tot 900 graden. De progressieve weerstand van het rempedaal draagt nog meer aan het realisme bij. Alles werkt veel vloeiender dan bij mindere racestuurtjes. Je voelt alle bewegingen in je stuur, iedere oneffenheid van het wegdek en ieder contact met andere auto's of de vangrails. En ook als je banden slijten, of op een andere manier je grip afneemt voel je dit aan je stuur.

Deze race-set is van hoge kwaliteit, met een geavanceerd systeem van riemen, poelies en tandwielen, en een verzwaarde metalen pedaalset. De rubberen stuurbekleding geeft veel grip en de hellingshoek van de pedalen kan worden aangepast. Een geweldige set, en met recht getest als het beste racestuur voor je Xbox One racegames.

Kijk bij het eerder genoemde Beste Racestuur Kopen voor dit beste racestuur voor de Xbox One en goedkopere alternatieven.


Onderwerpen:
Beste racestuurtje Xbox One getest, Thrustmaster TMX Pro beste racestuur Xbox One, beste racesturen test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.