Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tondeuse en beste koop

Redactie     18:25    


Wat is de beste tondeuse? Hier de uitslag uit de tondeuse test. We geven je de beste tondeuse, een allrounder voor het hele gezin, en de beste goedkope tondeuse. Een basismodel, maar dan wel één waarmee je ook je baard en snor kunt trimmen.

Beste tondeuse kopen

Deze test is uitgevoerd door de Tondeusestore waar je deze tondeuses ook kunt kopen. Kijk op Beste Tondeuse Kopen voor deze en andere goede tondeuses tegen een lage prijs.

Beste tondeuse: Philips HC9450

Zoals we al schreven, de beste tondeuse uit de test is een echte allrounder. Wat maakt deze beste Philips tondeuse beter dan de anderen? Ten eerste blinkt hij uit in accuduur, je kunt er 2 uur lang mee aan de gang. Dat lijkt overdreven lang, maar het verkleint wel de kans dat je met een lege accu wordt geconfronteerd als je deze beste tondeuse pakt. En daarbij kun je ook de tondeuse via het stopcontact gebruiken.Een tweede sterke punt is de trimlengte. Deze is in stappen van 1 millimeter instelbaar van een halve millimeter tot 42 millimeter. Dat zijn 400 verschillende lengtes! Geweldig, want je hebt dus altijd de gewenste lengte tot je beschikking. Het instellen gaat ook nog eens lekker makkelijk via een touchscreen. De gekozen lengte wordt vervolgens vergrendeld zodat je niet per ongeluk op een andere lengte gaat trimmen. Bovendien kun je de gekozen ideale lengte opslaan in het geheugen.

Pluspunt nummer drie is de turbo functie. Willen andere tondeuses wel eens last hebben van dik of stug haar, bij deze beste tondeuse uit de test zet je gewoon de turbostand aan en je gaat er moeiteloos doorheen.

Er worden drie kammen meegeleverd en ook de duurzame en zelfslijpende titanium messen zijn het vermelden waard.

Is er dan niets aan te merken op de Philips HC9450? Nou, het is jammer dat je deze tondeuse niet onder de douche kunt gebruiken. Tenminste niet als het water loopt en als je niet wil dat je vers getrimde haar omhoog gaat staan.


Beste koop: Remington HC5500

De bovenstaande beste tondeuse kost 65 euro. Hij is al die 6500 centen meer dan waard, maar wat als je toch een tondeuse in een goedkopere prijsklasse zoekt? Kijk dan eens naar de Remington HC5500 die 40 euro kost. Natuurlijk, het kan nog goedkoper, maar je wil natuurlijk wel een goede tondeuse, en dat is de Remington HC5500, de beste koop uit deze tondeuse test. Kijk bij de Remington aanbiedingen voor de actuele lage prijs van deze beste koop.Ook met deze tondeuse kun je millimeteren. Letterlijk, want de trimlengte begint bij 1 millimeter en loopt tot 44 millimeter.

En ook de Remington tondeuse beschikt over een accu. De capaciteit is met 60 minuten de helft van de Philips, maar nog altijd voldoende om het hele gezin te kappen. Je moet deze tondeuse alleen wat vaker na gebruik opladen.

Met zijn messen in een hoek van 42 graden kun je heel precies werken met deze beste koop bij de tondeuses. Het is geen luxe apparaat, maar wel een tondeuse die doet wat hij moet doen.

Kijk voor deze en andere tondeuses tegen een lage prijs bij het bovenaan genoemde Beste Tondeuse Kopen.

Foto bovenaan: Philips
Alle testen tondeuses

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.