Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips 9000 beste tondeuse in test

 

De Philips 9000 is als beste tondeuse getest. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste tondeuse uit de test.


Wat is de beste tondeuse? Hier de uitslag uit de tondeuse test. We geven je de beste tondeuse, een allrounder voor het hele gezin, en de beste goedkope tondeuse. Deze beste koop is een basismodel, maar dan wel één waarmee je ook je baard en snor kunt trimmen.

Beste tondeuse kopen

Deze test is uitgevoerd door de Tondeusestore waar je deze tondeuses ook kunt kopen. Kijk op Beste Tondeuse Kopen voor deze en andere goede tondeuses tegen een lage prijs.

Beste tondeuse: Philips 9000 tondeuse

Zoals we al schreven, de beste tondeuse uit de test is een echte allrounder. Wat maakt deze beste Philips 9000 tondeuse beter dan de anderen? Ten eerste blinkt hij uit in accuduur, je kunt er 2 uur lang mee aan de gang. Dat lijkt overdreven lang, maar het verkleint wel de kans dat je met een lege accu wordt geconfronteerd als je deze beste tondeuse pakt. En daarbij kun je ook de tondeuse via het stopcontact gebruiken.Een tweede sterke punt is de trimlengte. Deze is in stappen van 1 millimeter instelbaar van een halve millimeter tot 42 millimeter. Dat zijn 400 verschillende lengtes! Geweldig, want je hebt dus altijd de gewenste lengte tot je beschikking. Het instellen gaat ook nog eens lekker makkelijk via een touchscreen. De gekozen lengte wordt vervolgens vergrendeld zodat je niet per ongeluk op een andere lengte gaat trimmen. Bovendien kun je de gekozen ideale lengte opslaan in het geheugen.

Pluspunt nummer drie van deze beste tondeuse is de turbo functie. Willen andere tondeuses wel eens last hebben van dik of stug haar, bij deze beste tondeuse uit de test zet je gewoon de turbostand aan en je gaat er moeiteloos doorheen.

Er worden drie kammen meegeleverd en ook de duurzame en zelfslijpende titanium messen zijn het vermelden waard.

Is er dan niets aan te merken op de Philips 9000 tondeuse? Nou, het is jammer dat je deze tondeuse niet onder de douche kunt gebruiken. Tenminste niet als het water loopt en als je niet wil dat je vers getrimde haar omhoog gaat staan.

Kijk voor deze beste tondeuses en andere goede tondeuses tegen een lage prijs bij het bovenaan genoemde Beste Tondeuse Kopen.

Foto's: Philips
Alle testen tondeuses


Samenvatting:
De Philips 9000 tondeuse is als beste tondeuse getest. Hierboven informatie over deze beste tondeuse uit de test. Op het eveneens boven genoemde Beste Tondeuse Kopen vind je veel meer goede tondeuses, tips voor bij het kiezen van je beste tondeuse en aanbiedingen van de beste online winkels waar je een goede tondeuse goedkoop online kunt kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.