Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste transportbox hond en beste transportbench / reisbench

Kijk hier voor de beste transportbox voor honden, de beste lichte transportbench en de beste koop uit de test van transportboxen voor de hond. Plus aanbiedingen van meer goede reis benches voor de hond.

Beste transportbox hond transportbench

Met een transportbox (ook wel transportbench, reisbench of mobiele bench genoemd) kun je je hond makkelijk in de auto meenemen. Een goede transportbox is veilig en comfortabel voor de hond. Hier kijken we naar de beste transportbox voor de hond uit de test en naar de beste koop.


Hieronder vind je de beste transportbench hond van aluminium en de beste koop die tevens de beste transportbox hond van aluminium.

Beste transportbox: Trixie transportbench 

Deze transportbench van Trixie was overduidelijk de beste transportbox in een test van het Duitse Vergleich. Deze beste transportbench is een sterke reisbench van aluminium voor in de auto. Zoek je een draagbare transportbench dan is dit geen optie (de beste mobiele transportbench uit de test vind je hieronder).

Beste transportbench hond Trixie

Beste transportbench hond Trixie


De Trixie 39342  is een oersterke transportbox. Door de schuine zijdes past deze makkelijk in de meeste auto's. De transportbox is dusdanig vormgegeven dat er een goede luchtcirculatie is. Zo staan de spijlen bijvoorbeeld relatief ver uit elkaar. Dit geeft de hond ook een goed zicht naar buiten.

De deur in de schuine wand zorgt voor een makkelijke instap. Ook is deze deur van de reisbench makkelijk en goed te sluiten dankzij de snelsluiting.

Er wordt bij de beste transportbench een bijpassende antislip thermodeken meegeleverd. Dit deken is in de wasmachine te wassen (maximaal 30 graden). De bodem van de transportbox is van hout.

Beste koop en beste lichte transportbox

Wil je de transportbox kunnen dragen? Dan is de Stefanplast Gulliver 3 de beste transportbox uit de test. Bovendien is deze Stefanplast transportbox de beste koop (de beste goedkope transportbox). De Stefanplast Gulliver 3 is meer een reismand, niet alleen geschikt voor (kleinere) honden, maar ook voor andere huisdieren zoals katten. De lichte transportbench is geschikt voor dieren tot 12 kilo.

Beste transportbox hond (licht): Stefanplast

Beste transportbox hond (licht): Stefanplast


De transportbox zelf is ook licht. Deze weegt 2 kilo (tegenover 21 kilo van de Trixie transportbench!). De reisbench is dan ook van kunststof en niet van aluminium. Alleen het deurtje is van metaal.

Deze beste transportboxen en andere goede transportbenches en transportboxen zijn voordelig verkrijgbaar bij de aanbevolen dierenwinkels. Kijk daar voor nog veel meer goede transportboxen voor de hond.

Kijk bij bovenstaande dierenwinkels voor deze en andere transportboxen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen benodigdheden huisdieren


Onderwerp:
Kijk hier voor de beste mobiele bench, een draagbare hondenbench / reisbench voor de hond. We hebben de beste transportbox hond en de beste koop uit de test van transportboxen voor de hond.