Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste transportbox hond

Redactie     10:32    


Met een transportbox (ook wel transportbench of mobiele bench genoemd) kun je je hond makkelijk in de auto meenemen. Een goede transportbox is veilig en comfortabel voor de hond. Hier kijken we naar de beste transportbox voor de hond uit de test en naar de beste koop.


Deze transportbench is voordelig online te koop bij ZooPlus, Tim's en andere aanbevolen dierenwinkels. Kijk daar voor de laagste prijs van deze beste transportbox en andere goede transportboxen.

Beste transportbox: Trixie 39342 

Deze transportbench van Trixie was overduidelijk de beste transportbox in een test van het Duitse Vergleich. Het is een sterke bench van aluminium voor in de auto. Zoek je een draagbare transportbench dan is dit geen optie (de beste mobiele transportbench uit de test vind je hieronder).De Trixie 39342  is een oersterke transportbox. Door de schuine zijdes past deze makkelijk in de meeste auto's. De transportbox is dusdanig vormgegeven dat er een goede luchtcirculatie is. Zo staan de spijlen bijvoorbeeld relatief ver uit elkaar. Dit geeft de hond ook een goed zicht naar buiten.

De deur in de schuine wand zorgt voor een makkelijke instap. Ook is deze deur makkelijk en goed te sluiten dankzij de snelsluiting.

Er wordt een bijpassende antislip thermodeken meegeleverd. Dit deken is in de wasmachine te wassen (maximaal 30 graden). De bodem van de transportbox is van hout.

Beste koop / Beste mobiele transportbox

Wil je de transportbox kunnen dragen? Dan is de Stefanplast Gulliver 3 de beste transportbox uit de test. Bovendien is deze Stefanplast transportbox de beste koop (de beste goedkope transportbox). De Stefanplast Gulliver 3 is meer een reismand, niet alleen geschikt voor (kleinere) honden, maar ook voor andere huisdieren zoals katten. De mobiele transportbox is geschikt voor dieren tot 12 kilo.


De box zelf is ook licht. Deze weegt 2 kilo (tegenover 21 kilo van de Trixie transportbox!). De mobiele bench is dan ook van kunststof en niet van aluminium. Alleen het deurtje is van metaal.

Kijk bij bovenstaande dierenwinkels voor deze en andere transportboxen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen benodigdheden huisdieren


Onderwerp:
Beste mobiele bench, hondenbench, beste reisbench hond, beste transportbox hond, beste transportbench honden.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.