Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste WiFi-router voor in de auto (MiFi-hotspot)

Redactie     15:48    


De Huawei CarFi is een echte WiFi hotspot voor in de auto. Hiermee creëer je een WiFi netwerk in je auto waarvan tot wel 10 passagiers (en apparaten) gebruik kunnen maken. De Huawei E8377s is getest als beste router voor in de auto.


De Huawei CarFi is online voordelig te koop. Kijk bij de aanbiedingen Huawei CarFi WiFi router voor in de auto. voor deze beste MiFi router om van je auto een rijdende WiFi hotspot te maken. Of kijk bij de aanbiedingen MIFi routers voor andere goede MiFi routers tegen een lage prijs.

Wat maakt de Huawei CarFi  tot de beste router voor in de auto?

  • Deze hotspot voor in de auto is simlock vrij. Je kunt hem dus met de SIM-kaart van iedere provider gebruiken. 
  • Er kunnen tot wel 10 apparaten gelijktijdig gebruik maken van deze hotspot. Smartphones, maar ook navigatiesystemen, multimediaspelers, laptops, tablets, camera's en andere netwerk-apparatuur.
  • De Huawei CarFi is supersnel. In combinatie met een 4G netwerk kun je in je auto snelheden tot wel 6,25 MB per seconde halen!
  • De Huawei CarFi past direct in een " sigarettenaansteker" in de auto.

Een hotspot als de Huawei CarFi wordt ook wel MiFi-router genoemd, waarbij de M staat voor mobiele WiFi. Het sterkste punt van de  Huawei CarFi ten opzichte van andere MiFi routers is dat je deze MiFi-hotspot in een stroompunt van de auto (de aansteker) kunt steken. Moderne auto's hebben vaak meerdere van deze stroompunten. Het maakt daarbij niet uit welk stroompunt je gebruikt. De MiFi-router kan ook in de sigarettenaansteker in de kofferbak.


Overigens gaat het gebruik van deze beste router voor in de auto niet ten koste van een stroompunt voor bijvoorbeeld je smartphone, want de CarFi heeft een USB-poort waarmee je je smartphone of andere apparatuur kunt opladen.

Met deze beste WiFi-router voor in de auto maak je voor een klein bedrag van iedere auto een "connected car". Zo rij je rond in een mobiel kantoor, kunnen de kinderen onderweg YouTube kijken op een tablet of laptop en ook op andere manieren gebruik maken van internet, waarbij je gebruik maakt van de SIM-kaart van je eigen mobiele hotspot.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels waar je deze beste WiFi-router voor in de auto goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Alle testen van routers


Foto's: Huawei

Onderwerp:
Een MiFi router is een mobiele WiFi router. De Huawai CarFi is een MiFi router die speciaal gemaakt is om van je auto een WiFi hotspot te maken. Iedereen in de auto kan op de smartphone via dit WiFi netwerkje internetten. De Huawei CarFi is getest als beste WiFi-router / beste MiFi-router voor in de auto.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.