Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope elektrische verticuteermachine

 

Wil je goedkoop de beste elektrische verticuteermachine kopen? Hier vind je de beste goedkope elektrische verticuteermachine uit de test.

Beste goedkope elektrische verticuteermachine test

Verticuteren maakt je gazon een stuk mooier en gezonder. Het beste resultaat behaal je daarbij met een elektrische verticuteermachine. Maar omdat je een elektrische verticuteermachine maar één of twee keer per jaar gebruikt is het zonde om er veel geld aan uit te geven. Daarom kijken we hier naar elektrische verticuteermachines onder de 99 euro.


Ook voor dat lage bedrag kun je een prima elektrische verticuteermachine kopen. Kijk maar naar de drie goedkope verticuteermachines hieronder. Deze zijn voor een prijs onder de 99 euro te koop bij de Bol tuinwinkel en andere aanbevolen tuinwinkels. Kijk bij de verticuteermachines onder de 100 euro voor alle goedkope elektrische verticuteermachines in deze goedkope prijsklasse

Powerplus POWXG7513 elektrische verticuteermachine

Deze goedkope Powerplus vericuteermachine kost ruim onder de 100 euro. En voor dat geld heb je een goede elektrische verticuteermachine met gazonverluchter. 

Met een werkbreedte van 32 centimeter behoort deze goedkope elektrische verticuteermachine zelfs niet tot de kleinste modellen. 

Maar dat is een voordeel. Ook voor gazons boven de 50 vierkante meter is deze beste goedkope elekrische verticuteermachine namelijk een aanrader. En natuurlijk kun je een smallere verticuteerder ook voor een nog grotere tuin gebruiken. Je bent alleen iets langer bezig.

Powerplus elektrische verticuteermachine

Powerplus elektrische verticuteermachine


Kenmerken Powerplus elektrische verticuteermachine
+ Bijzonder goedkoop voor een elektrische verticuteermachine.
+ Voor zijn prijs een relatief brede werkbreedte.
+ 5 standen voor het instellen van de messen.
+ Voorzien van een opvangzak, dus je hoeft niet te harken.
- De opvangzak is met een inhoud van 30 liter niet zo heel groot.
- Een opvangzak is kwetsbaarder dan een opvangbak.

Einhell GC-ES 1231 / Einhell GC-SA 1231

Ook een Einhell vericuteermachine koop je goedkoop. De Einhell GC-ES 1231 elektrische verticuteermachine koop je ook ruim onder de 100 euro. En deze goedkope verticuteermachine biedt toch een maaibreedte van 31 centimeter en een (voor zijn prijs) sterke motor van 1200 watt. 

Het grote nadeel van deze goedkope elektrische verticuteermachine is echter het ontbreken van een opvangbak of opvangzak. Je moet dus na afloop wel het vuil opharken?

Heb je daar geen probleem mee? Dan is dit een heel goede en voordelige keuze. Maar zelf zouden we dan kiezen voor de Einhell GC-SA 1231 (foto hieronder), een andere versie van dezelfde verticuteermachine die nog geen tientje duurder is, maar wel over een opvangzak beschikt. Ook deze vind je bij de bovenstaande winkels / prijzen.

Einhell elektrische verticuteermachine

Einhell elektrische verticuteermachine

Kenmerken Einhell elektrische verticuteermachine
+ Heel goedkope elektrische verticuteermachine.
+ Met een werkbreedte van 31 centimeter ook geschikt voor middelgrote tuinen.
+ Relatief sterke 1200 Watt motor,
+ 3 standen voor de mesdiepte.
- Geen opvangzak bij de Einhell GC-ES 1231 (wel bij de GC-SA 1231).

Black & Decker GD300 QS verticuteermachine

Ook voor een prijs ver onder de 100 euro heb je de Black & Decker GD300 QS, en deze goedkope elektrische verticuteermachine beschikt wel over een opvangzak. Deze is met 30 liter niet zo heel groot, maar het betekent wel dat je niet hoeft te harken.

De werkbreedte van deze goedkope verticuteermachine is met 30 centimeter wel iets lager dan die van de bovenstaande elektrische verticuteermachines en de 600 Watt motor is minder krachtig.

Black&Decker goedkope elektrische verticuteerder

Black&Decker goedkope elektrische verticuteerder


Kenmerken Black & Decker elektrische verticuteermachine
+ Opvangzak, dus je hoeft niet te harken.
+ Makkelijk in het gebruik.
+ 3 standen voor de mesdiepte.
- 600 Watt motor.
- Smallere werkbreedte dan de andere genoemde verticuteermachines.
- Opvangzak erg open aan de bovenkant waardoor je kunt morsen.

Kijk op Beste Verticuteermachine Kopen voor de beste winkels, de beste verticuteermachines, een verticuteermachine keuzehulp (inclusief testen en reviews) en de verticuteermachine top 10.

Zie ook: Meer testen verticuteermachinesOnderwerp:
Zoek je een goede goedkope elektrische verticuteermachine? Kan dan naar deze beste 
goedkope verticuteermachines uit de test. Kijk hier voor je beste goedkope verticuteermachine van Einhell, Black & Decker en Powerplus en meer goede goedkope elektrische verticuteermachines onder de 100 euro.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.