Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Elektrische verticuteermachines onder de 99 euro

Redactie     11:21    


Verticuteren maakt je gazon een stuk mooier en gezonder. Het beste resultaat behaal je daarbij met een verticuteermachine. Maar omdat je een verticuteermachine maar één of twee keer per jaar gebruikt is het zonde om er veel geld aan uit te geven. Daarom kijken we hier naar elektrische verticuteermachines onder de 99 euro.


Ook voor dat lage bedrag kun je een prima verticuteermachine kopen. Kijk maar naar de drie goedkope verticuteermachines hieronder. Deze zijn voor een prijs onder de 99 euro te koop bij de Bol tuinwinkel en andere aanbevolen tuinwinkels. Kijk bij de verticuteermachines onder de 100 euro voor alle goedkope elektrische verticuteermachines in deze prijsklasse

Powerplus POWXG7513

De Powerplus POWXG7513 kost nog geen 80 euro. En voor dat geld heb je een goede elektrische verticuteermachine met gazonverluchter. Met een werkbreedte van 32 centimeter behoort deze goedkope verticuteermachine zelfs niet tot de kleinste modellen. Ook voor gazons boven de 50 vierkante meter is dit een aanrader. En natuurlijk kun je een smallere verticuteermachine ook voor een grote tuin gebruiken. Je bent alleen iets langer bezig.+ Bijzonder goedkoop voor een elektrische verticuteermachine.
+ Voor zijn prijs een relatief brede werkbreedte.
+ 5 standen voor het instellen van de messen.
+ Voorzien van een opvangzak, dus je hoeft niet te harken.
- De opvangzak is met een inhoud van 30 liter niet zo heel groot.
- Een opvangzak is kwetsbaarder dan een opvangbak.

Einhell GC-ES 1231 / Einhell GC-SA 1231

Zelfs Einhell heeft met de Einhell GC-ES 1231 een elektrische verticuteermachine met een prijs van minder dan 85 euro in zijn collectie. En zelfs deze goedkope verticuteermachine biedt een maaibreedte van 31 centimeter en een (voor zijn prijs) sterke motor van 1200 watt. Het grote nadeel van deze voordelige verticuteermachine is echter het ontbreken van een opvangbak of opvangzak. Je moet dus na afloop wel het vuil opharken?

Heb je daar geen probleem mee? Dan is dit een heel goede en voordelige keuze. Maar zelf zouden we dan kiezen voor de Einhell GC-SA 1231 (foto hieronder), een andere versie van dezelfde verticuteermachine die nog geen tientje duurder is, maar wel over een opvangzak beschikt. Ook deze vind je bij de bovenstaande winkels / prijzen.+ Heel goedkope elektrische verticuteermachine.
+ Met een werkbreedte van 31 centimeter ook geschikt voor middelgrote tuinen.
+ Relatief sterke 1200 Watt motor,
+ 3 standen voor de mesdiepte.
- Geen opvangzak bij de Einhell GC-ES 1231 (wel bij de GC-SA 1231).

Black & Decker GD300 QS

Voor circa 91 euro heb je de Black & Decker GD300 QS, en deze goedkope elektrische verticuteermachine beschikt wel over een opvangzak. Deze is met 30 liter niet zo heel groot, maar het betekent wel dat je niet hoeft te harken.

De werkbreedte is met 30 centimeter wel iets lager dan die van de bovenstaande verticuteermachines en de 600 Watt motor is minder krachtig.+ Opvangzak, dus je hoeft niet te harken.
+ Makkelijk in het gebruik.
+ 3 standen voor de mesdiepte.
- 600 Watt motor.
- Smallere werkbreedte dan de andere genoemde verticuteermachines.
- Opvangzak erg open aan de bovenkant waardoor je kunt morsen.

Kijk op Beste Verticuteermachine Kopen voor de beste winkels, de beste verticuteermachines, een verticuteermachine keuzehulp (inclusief testen en reviews) en de verticuteermachine top 10.

Zie ook: Meer testen verticuteermachinesOnderwerpen:
Beste goedkope verticuteermachine test, Einhell, Black & Decker, Powerplus, beste verticuteermachines goedkoop.,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.