Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Karcher wederom beste hogedrukreiniger in test

 

Het is geen verrassing, maar wederom is een Karcher de beste hogedrukreiniger in de test. Ook de beste koop is een Karcher hogedrukreiniger.


Evenals bij de hogedrukreiniger test van verleden jaar is Karcher bij de hogedrukreiniger test als beste hogedrukreiniger uitgeroepen. Niet alleen was de Karcher K5 Premium de beste hogedrukreiniger, de goedkoopste versie van de Karcher  K4 werd als beste koop getest.

Koop voordelig deze beste hogedrukreinigers

Heb je interesse in een goede hogedrukreiniger? Kijk dan op Beste Hogedrukreiniger Kopen voor voordelige winkels. Daar vind je ook de Hogedrukreiniger Keuzehulp (waarmee je zelf de voor jou beste hogedrukreiniger kunt bepalen) en de Hogedrukreiniger Top 10.

Of kijk bij de aanbiedingen van Karcher hogedrukreinigers. Daar vind je alle Karcher hogedrukreinigers (K2, K3, K4, K5 en K7) goedkoop online. Tevens kun je daar alle specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers met iedere Karcher hogedrukreiniger vinden.

Hieronder vind je de beste drie Karcher hogedrukreinigers uit de test:

Karcher K5 Premium Full Control

In de prijzen vielen onder ander twee versies van de Karcher K5 Full Control, te weten de Plus en de Plus Home. Dit zijn dezelfde hogedrukreinigers, maar de Home versie wordt geleverd met een extra accessoire, een terrasreiniger. Dat is een heel handig hulpstuk die deze beste hogedrukreiniger uit de test echter wel 60 euro duurder maakt.


Deze terrasreiniger maakt het reinigen van het terras en andere bestrating echter wel veel makkelijker en effectiever. Gebruik je de hogedrukreiniger vooral om je terras en straatje schoon te maken, dan is deze terrasreiniger zijn meerprijs zeker waard.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Karcher hogedrukreinigers om deze beste hogedrukreiniger goedkoop online te kopen.

Karcher K4 Premium Full Control

Voor wat betreft de Karcher K4 heeft de Consumentenbond de Home versie als beste hogedrukreiniger uitgeroepen. De goedkopere versie zonder terrasreiniger is de beste koop.

Goedkopere versies

Hou er rekening mee dat er zowel van de K4 als de K5 ook nog andere versies zijn, namelijk de kleinere Compact modellen en de goedkopere Full Control modellen (zonder Premium in de naam). Deze versies vind je ook op het bovenstaande Beste Hogedrukreiniger Kopen.

Het verschil tussen de gewone Karcher Full Control en de Karcher Premium Full Control is alleen het ontbreken van een slanghaspel achterop de reiniger. Daarmee bespaar je 14 euro op de adviesprijs, maar kun je de slang minder netjes ophangen.

Bij de kleinere Karcher Compact ontbreekt naast de haspel ook de opbergruimte voor de accessoires en de bediening op de spuitlans. Deze versie van de Kacher hogedrukreiniger mag dan de goedkoopste zijn, hij is ook veel minder praktisch.


Verschil Karcher K4 en Karcher K5

De Karcher K4 is een behoorlijk stuk goedkoper dan de Karcher K5 (zie het bovenstaande Beste Hogedrukreiniger Kopen) voor de actuele prijzen. Maar wat zijn precies de verschillen? Hieronder een kort overzicht.

  • De K5 heeft een meer krachtige waterstraal. De druk is 145 bar tegenover 130 bar voor de K4.
  • Ook is de wateropbrengst over 500 liter per uur tegenover 420 liter voor de Karcher K4.
  • Door dit alles kun je bij de Karcher K5 gemiddeld 40 vierkante meter per uur reinigen terwijl je bij de K4 tot 30 vierkante meter komt.
  • De slang van de Karcher K5 is langer. 8 meter in plaats van 6 meter
Kortom de K5 is net wat krachtiger in alles. Maar het allerbelangrijkste daardoor is dat je met de Karcher K5 ook goed metselwerk kunt reinigen terwijl je bij de Karcher K4 bij het reinigen van je muren tegen beperkingen aanloopt.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Hogedrukreiniger Kopen voor de laagste prijzen van al deze en andere hogedrukreinigers.

Zie ook: 


Onderwerpen:
De beste hogedrukreiniger uit de Consumentenbond test van hogedrukreinigers is wederom een Karcher hogedrukreiniger.  Ook de beste koop uit de Consumentenbond hogedrukreiniger test is een Kärcher hogedrukreiniger. Kijk hier voor informatie over de Karcher hogedrukreinigers (K2, K3, K4, K5, K7) en de verschillen tussen de Karcher K4 en Karcher K5 hogedrukreiniger.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.