Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Elektrische stadsfiets test: Gazelle Orange C7+ HMD beste koop

 


Welke elektrische fiets is het best geschikt voor gebruik in stad of dorp? Deze beste e-bike moet wendbaar, robuust en praktisch zijn. Bij de AD fietstest werd enige tijd terug de Gazelle Orange C7+ HMD als beste koop bij de test van de beste elektrische stadsfiets gekozen.

Bij de AD Fietstest is een verschil gemaakt tussen een elektrische stadsfiets en een elektrische hybride (elektrische toerfiets). Onder de hybride werden de sportieve e-bikes gerekend, met veel versnellingen en daarom geschikt voor lange fietstochten in wisselend terrein.

Onder elektrische stadsfietsen worden de wat meer recht-toe-recht aan e-bikes verstaan, met minder luxe en daardoor een lage prijs, maar deze elektrische fietsen moeten wel sterk, degelijk en veilig zijn. Fietsen geschikt voor in gebruik in de stad, voor het doen van boodschappen en om naar werk op school te fietsen. De beste elektrische stadsfiets blinkt vooral uit in korte ritjes, en dat geldt dus ook voor de beste koop uit deze test, de Gazelle Orange C7+ HMD.

Beste koop: Gazelle Orange C7+ HMD

De Gazelle Orange C7 is een aantrekkelijk geprijsde e-bike van Gazelle. Het is een lichte comfortabele fiets, en een heel wendbare e-bike voor in de stad. Ook zonder elektrische ondersteuning is deze elektrische fiets goed te rijden. 

Bij de test werd er door sommige testers wel eens een hapering geconstateerd bij het schakelen.

Gazelle Orange C7 elektrische fiets
Gazelle Orange C7 elektrische fiets


Dat deze e-bike tot beste koop bij de elektrische stadsfietsen is uitgeroepen betekent niet dat deze fiets voor fietstochten buiten stad en dorp minder geschikt is. De Gazelle Orange e-bike is ook uitstekend geschikt voor recreatief gebruik. Met zijn Bosch middenmotor kun je op alle terreinen vooruit en aan zeven versnellingen heb je op de Nederlandse wegen ook ruim genoeg. De elektrische fiets is aangenaam geveerd en makkelijk te bedienen met het paneel net naast het handvat. De motor is geruisloos en het display goed afleesbaar.

De Gazelle Orange C7+ HMD eindigde in de AD Fietstest 2018 van Elektrische Stadsfietsen uitgeroepen tot beste koop.

Zie ook: Meer testen elektrische fietsen


Onderwerp:
De Gazelle Orange C7_ HMD is in de AD Fietstest 2018 getest als beste elektrische stadsfiets. Deze beste koop uit de e-bike test is ook buiten de stad een heel goede elektrische fiets. 

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.