Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste elektrische transportfiets: Cortina E-U4 Transport

De Cortina E-U4 Transport is een mooie, goede en ook heel betaalbare elektrische transportfiets. Deze e-bike is dan ook als beste elektrische transportfiets getest.

Cortina E-U4 Transport elektrische transportfiets

Veel transportfietsen ogen retro, maar dat wil niet zeggen dat het geen moderne fietsen zijn. Versnellingen en handremmen zijn aanwezig op de meeste transportfietsen, en ook elektrische transportfietsen komen we steeds vaker tegen. Hier de beste elektrische transportfiets uit een wat oudere AD Fietstest, de Cortina E-U4 Transport.


Beste elektrische transportfiets: Cortina E-U4 Transport

Stoer, robuust, comfortabel en heel betaalbaar. De Cortina E-U4 Transport heeft veel pluspunten. Een terechte winnaar van de test van elektrische transportfietsen. 

Tip: Koop deze beste fiets goedkoop online want dat scheelt veel geld.

Cortina elektrische transportfiets


Het testteam was zeer te spreken over het rijcomfort, het zitcomfort en het design van deze beste elektrische transportfiets. De Ecomo voorwielmotor is krachtig en maakt het fietsen, ook zwaar beladen, tot een makkie.

Aan de Cortina E-U4 Transport kunt je nauwelijks zien dat de transportfiets elektrisch is. Alleen de accu onder de bagagedrager verraadt zijn trapondersteuning. De Cortina E-U4 is een veilige e-bike met een gesloten kettingkast en rollerbrakes. Zowel de voordrager als achterdrager zijn heel stevig, evenals het frame. Dankzij 7 versnellingen kun je ook buiten stad of dorp prima vooruit op deze transportfiets. Ook als de weg omhoog loopt of als je sterke tegenwind hebt.

Kijk bij bovenstaande link om deze beste elektrische transportfiets uit de fietstest goedkoop online te kopen.


Andere Cortina fietsen uit de U serie

Je vindt de Cortina E-U4 daar ook (onder die naam) als een stadsfiets uitvoering, dus als e-bike zonder voordrager. Stel je een extra krachtige motor op prijs, dus kun je kiezen voor de duurdere Cortina E-U4 Transport RAW met de krachtige Bafang M420 middenmotor.

Ook vind je er enkele niet gemotoriseerde versies van de Cortna E-U4 transportfiets zoals de Cortina U4 (dus zonder de E van Elektrisch), de Cortina U4 Transport Mini (ene wat kleinere jongensfiets of meisjesfiets), de Cortina U4 Transport Solid (een robuuste herenfiets) en de Cortina U4 Transport Family (een moederfiets met ruime instap).

De Cortina Transport herenfiets en de Cortina Transport moederfiets / familiefiets zijn ook als elektrische transportfiets te koop. Ze heten dan de Cortina E-U4 Transport Solid en de Cortina E-U4 Transport Family.

Cortina E-Common elektrische transportfiets

De Cortina E-Common is een alternatief voor de Cortina E-U4 Transport elektrische transportfiets. Ook de Cortina E-Common is een elektrische transportfiets met voordrager, stuurslot en dubbele fietsstandaard, maar deze Cortina e-bike is luxer en moderner vormgegeven. 

Ook deze Cortina elektrische transportfiets is via de aanbieding link bovenaan goedkoop te kopen.

Zie ook: 
De Cortina E-U4 Transport is een goede betaalbare elektrische transportfiets. Bij de AD Fietstest werd deze Cortina e-bike enige jaren terug als beste elektrische transportfiets getest. Hier kijken we naar deze  beste elektrische transportfiets uit de test en naar enkele andere Cortina U fietsen en naar de Cortina E-Common, een andere Cortina elektrische transportfiets.

Een reactie posten

0 Reacties