Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hybride fiets en beste koop

 


Wie veel fietstochten maakt heeft het meest aan een hybride fiets. Dit zijn lichte sportieve fietsen met veel versnellingen. Deze fietsen worden hybride genoemd omdat ze een tussenvorm zijn tussen een stadsfiets en een racefiets. Je kunt er sportief kilometers mee wegtrappen, maar ze zijn ook voorzien van een bagagedrager, verlichting en alles dat een stadsfiets verder nog nodig heeft. Bij de AD Fietstest 2018 werden de beste hybride en de beste koop gekozen.


Beste hybride fiets: Cube Kathmandu Exc

De Cube Kathmandu Exc is een echte hybride fiets. Met zijn derailleur met 30 versnellingen en lichte gewicht hangt deze fiets dicht tegen een racefiets aan, maar je kunt hem ook gewoon als stadsfiets gebruiken, er naar school of werk mee fietsen of een boodschap mee doen. Kijk hier voor de actuele online prijs van deze beste hybride fiets uit de test.De Cube Kathmandu Exc is wendbaar en heeft een stabiele wegligging. Het rijcomfort is lekker en je zit goed op deze fiets. Als nadeel wordt aangegeven dat de handvatten over bobbeltjes beschikken. Goed voor de grip, maar het voelt niet fijn aan.

Deze beste hybride fiets uit de test is ook een heel mooie fiets om te zien. Sportief en fris. Bovendien is de toerfiets mooi afgewerkt. Pluspunten zijn verder de krachtige hydraulische schijfremmen en de goede demping door de SR Suntour NCX D LO Air voorvork.

Beste koop: Cortina Speed N8

De als beste koop uitgeroepen Cortina Speed N8 is een heel andere hybride fiets dan de Cube. Deze hybride ligt veel dichter bij de stadsfiets. De Cortina biedt 8 versnellingen in plaats van 30 en ook het design oogt veel meer als een stadsfiets en je zit er veel rechter op dan bij de Cube hybride. Zelf zijn we meer geneigd deze fiets als stadsfiets te benoemen. Een stadsfiets met extra goede recreatieve eigenschappen.Een echte allrounder dus met een heel gunstige prijs. Vooral als je de fiets online met korting koopt. Speciaal aan de Cortina Speed N8 is de beltdrive. Deze fiets gebruikt geen fietsketting maar een "schone" riem die onderhoudsvrij, stil en duurzaam is. Ook beschikt de Cortina Speed N8 over rollerbrakes.

De rijeigenschappen zijn zeer goed. Deze beste koop bij de hybride fietsen rijdt soepel en is wendbaar. Alleen de vering wordt als matig ervaren.

Zie ook: Alle testen van fietsen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.