Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste jacuzzi (opblaasbaar voor in de tuin)

Redactie     16:42     No comments


Bij een test van jacuzzi's is de Bestway Lay-Z Miami uitgeroepen tot beste opblaasbare jacuzzi. Deze goedkope jacuzzi (circa 450 euro) voor in de tuin liet daarmee jacuzzi's achter zich die vele malen duurder zijn. Hier alle informatie over deze beste jacuzzi die je kunt opblazen.

De opblaasbare jacuzzi is aan een sterke opmars bezig. Steeds meer mensen komen zo'n opblaasbare hottub om in de tuin te plaatsen. Zo'n opblaasbare spa is heerlijk warm, dus je kunt hem het hele jaar gebruiken. Vooral als je hem onder een overkapping plaatst, maar dat hoeft niet.

Vooral Intex is bekend om deze opblaasbare jacuzzi's maar uit de test van het Duitse Expertentesten kwam de Bestway Lay-Z Miami als beste opblaasbare jacuzzi uit de test. Kijk in het overzicht van alle jacuzzi's voor de laagste actuele prijs van deze opblaasbare jacuzzi en andere goede jacuzzi's.Beste opblaasbare jacuzzi: Bestway Lay-Z Miami

De Bestway Lay-Z Miami scoorde een Zeer Goed in de test, als enige van de opblaasbare modellen. Maar de Bestway Lay-Z Miami is dan ook een heel goede en complete spa voor in je tuin. En dat voor slechts circa 450 euro (kijk in het overzicht hierboven voor de actuele prijs).

De als beste jacuzzi geteste Miami is een opblaasbare spa voor maximaal 4 personen. Er is ook een versie voor maximaal 6 personen die nauwelijks duurder is. Deze Vegas staat ook in het bovenstaand overzicht. Wij beperken de informatie hieronder echter tot de vier persoons Miami.


Deze beste jacuzzi uit de test is voorzien van 81 airjets voor een geweldige wellness ervaring. Een echte spa in je eigen tuin of je eigen terras. De hottub beschikt over een snelwarmend systeem waarmee je het water tot op de gewenste temperatuur kunt brengen tot een maximum van 40 graden Celsius. Een timer is op deze jacuzzi aanwezig zodat je hem niet handmatig aan hoeft te zetten. Zo kan de jacuzzi op temperatuur zijn als je thuis komt na een dag hard werken.

De beste opblaasbare jacuzzi uit de test wordt heel compleet geleverd met onder andere een afdekhoes, een filterpomp, een manometer, een floater, een luchtpad beschermer, een reparatiekit en een filtercassette. Bij een vulling van 80 procent gaat er 669 liter water in. De pomp kan 1350 liter per uur filteren en houdt het water goed schoon en gezond.

De spa is snel en makkelijk op te zetten en ook weer eenvoudig te legen en op te bergen. Doordat het een opblaasbare jacuzzi is neemt deze spa nauwelijks ruimte in als je hem opruimt.

In het overzicht bovenaan vind je, naast deze beste opblaasbare jacazzi uit de test, nog veel meer goede jacuzzi's. 

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.