Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste kamado BBQ (keramische barbecue)

De kamado barbecue is een keramische BBQ. Hier de beste kamado BBQ uit de test en andere goede keramische barbecues.

Beste kamado keramische bbq Big Green Egg

Een kamado (of keramische barbecue) is de top van de houtskool barbecues. De echte grillmasters gebruiken een keramische BBQ voor hun kunststukjes. Een kamado is gemaakt van gebakken keramiek met een glazuurlaag. 

Door de meerdere keramische lagen wordt bij een kamado de warmte bijzonder goed vastgehouden op een constante temperatuur. Kijk hier voor de beste kamado's uit de BBQ test.

Met een goede kamado BBQ kun je de temperatuur binnen in de barbecue tot op de graad nauwkeurig vasthouden. Op deze manier kun je ook op een houtskool BBQ heel goed koken, bakken, roken en stomen.

Beste keramische BBQ uit de test en kamado BBQ aanbiedingen

Bij een test van het BBQcenter zijn diverse kamado's van Big Green Egg tot beste keramische BBQ uitgeroepen. Daar zijn deze kamado's ook voordelig te koop. 


Beste kamado bbq test: Big Green Egg


Beste Kamado BBQ: Big Green Egg

De beste keramische houtskoolbarbecue is de Big Green Egg. Deze is er in diverse formatie, waarvan er drie als beste kamado BBQ zijn getest. 

De grote van de drie testwinnaars, de Big Green Egg Large, heeft 46 centimeter kookoppervlak. Dan is er nog de Medium met 38 centimeter kookoppervlak en het tafelmodel (de Big Green Egg MiniMax) 33 centimeter. 

Deze drie keramische barbecues zijn binnen hun categorie tot beste kamado BBQ uitgeroepen.

Beste keramische bbq test: Big Green Egg kamado


Daarnaast bevat het Big Green Egg assortiment nog de versie Small (ook 33 centimeter, maar geen tafelmodel), de Mini (25 centimeter) en de Extra Large (61 centimeter). De laatste kamado BBQ is geschikt voor groepen van meer dan 16 personen.

Kijk bij de aanbiedingen kamado barbecues voor kamado aanbiedingen van de beste winkels die deze keramische barbecues goedkoop verkopen.


Big Green Egg kamado. Beste keramische BBQ test

Een keramische BBQ van Big Green Egg kan temperaturen tot wel 350 graden aan en de temperatuur is perfect te regelen. Daardoor kun je er werkelijk alle soorten bereidingen op deze beste kamado BBQ loslaten. 

Je kunt met de kamado grillen (zowel direct als indirect), er mee bakken en er mee koken. Maar met deze beste keramische BBQ uit de kamado test kun je ook roken, stomen en je kunt deze keramische BBQ als slowcooker gebruiken. 

Dat kan het hele jaar door, want deze kamado grill kan het hele jaar buiten blijven staan.

Big Green Egg kamado. Beste keramische BBQ test


Een kamado BBQ is een zeer veelzijdig kookappararaat voor buiten. Een volwaardige buitenkeuken, maar dan niet op gas maar houtskool gestookt.

Andere goede kamado keramische barbecues

De Big Green Egg mag dan de beste kamado keramische BBQ uit de test zijn, er zijn meer goede keramische barbecues. Kamado Joe is de grootste concurrent van Big Green Egg, met kamado's met een vergelijkbare hoge kwaliteit.

Andere goede fabrikanten van goede kamado BBQ's zijn Grill Guru, Grizzly Grills, Boretti, Weber, The Bastard, Arpe, Buschbeck, Patton, Buccan en Berghoff.


Kijk bij het bovenstaande Beste Barbecue Kopen voor alle modellen van de Big Green Egg, voor andere kamado barbecues en voor alle prijzen en specificaties.

Zie ook: 


Samenvatting:
Een kamado BBQ is een keramische barbecue. Een keramische bbq is gemaakt van keramiek en gietijzer. Een keramische bbq kan de temperatuur veel beter vasthouden dan een andere barbecue. BBQ experts zweren daarom bij een keramische barbecue en vinden de kamado de beste barbecue. Big Green Egg maakt de beste kamado's / beste keramische barbecues. Kijk hierboven voor deze beste kamado uit de test.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een Big Green Egg kamado is (zacht gezegd) geen goedkope keramische bbq, maar voor mij wel de beste houtskool bbq die er te koop is. Bovendien is dit een prachtig mooie barbecue om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.