Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste portable radio (DAB+)

Redactie     18:48     No comments


DAB+ staat voor digitale radio. En digitale radio staat voor een storingsvrije ontvangst, betere (digitale) geluidskwaliteit en meer zenders. En DAB+ is ook tot de portable radio's doorgedrongen. Hier kijken we naar de beste digitale portable radio uit de test, de Philips AE5220 DAB+ radio.


Deze DAB+ radio is te koop bij de aanbevolen winkels te vinden op Beste DAB Radio Kopen. Daar vind je ook de top 10 met alle soorten DAB+ radio's, ook DAB+ wekkerradio's en DAB+ radio's voor in de huiskamer.

Beste portable DAB+ radio: Philips AE5220

Maar terug naar de beste portable radio met DAB+ uit de test, de Philips AE5220. Dit is geen radio waarbij je op het eerste gezicht de nieuwste digitale technieken verwacht. Deze mobiele Philips DAB+ radio beschikt namelijk over een 100% retro uiterlijk. Het lijkt de portable transistor radio van opa wel! Maar schijn bedriegt.Deze draagbare radio ontvangt naast de FM-kanalen ook alle digitale DAB+ zenders. Met 2 ingebouwde speakers en een maximaal luidsprekervermogen van 5000 mW geeft deze radio een helder en krachtig geluid. Ruisvrij en storingsvrij, zoals je van DAB+ mag verwachten. Er zijn maarliefst 20 geheugenplaatsen voor even zoveel favoriete zenders.

Ook de mobiele prestaties van deze DAB radio zijn prima. Hij is relatief licht, beschikt over een goed handvat en werkt natuurlijk op batterijen. Thuis kun je hem gewoon via een snoer en stopcontact gebruiken. Als de batterij leeg begint te raken krijg je daarvan een melding.Hou er wel rekening mee dat de Philips AE5220 niet over een AUX-ingang beschikt. Dat is een minpuntje, want daardoor kun je deze beste portable radio niet als speaker voor je smartphone gebruiken.

Kijk op het bovenstaande Beste DAB+ Radio Kopen voor de actuele prijs van deze portabele DAB radio en van andere goede DAB+ radio's.

Zie ook: Meer beste DAB+ radio's uit de test


Onderwerpen:
Philips AE5220 beste portable radio met DAB+, Philips beste DAB plus radio, portable radio test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.