Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste robotmaaier met een lage prijs

Redactie     16:50     No comments


Een robotmaaier is natuurlijk reuze handig, want wie wil het grasmaaien kun niet uitbesteden aan zo'n elektrische tuinman, Helaas kosten veel robotmaaiers meer dan 1.000 euro. Kan dat niet wat goedkoper? Ja, hier hebben we de beste goedkope robotmaaier uit de test.


De McCulloch ROB600 is een goede robotgrasmaaier die online voor minder dan 650 euro aangeboden wordt. Kijk op beste robotmaaier kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze en andere goede robotmaaiers.

Beste robotmaaier met een lage prijs: McCulloch ROB600

De McCulloch ROB600 is een goede robotmaaier die (zoals zijn naam al aangeeft) gemaakt is voor het automatisch maaien van gazons van maximaal 600 vierkante meter. Deze robotgrasmaaier is voorzien van diverse sensoren, onder andere voor het meten van afstanden waardoor hij prima in staat is tijdens zijn maaiwerk obstakels te vermijden.


Zijn accu levert voor een uur stroom waarna de robotmaaier zelf zijn basisstation opzoekt voor een verse lading energie. Na ongeveer 50 minuten opladen is zijn rustpauze voorbij en gaat de robot maaimachine weer aan het werk.

Instellen van het maaiprogramma doe je op de maaier zelf, want deze budget-robotmaaier gebruikt geen app.


Met een geluidsproductie van slechts 59 decibel valt deze beste goedkope robotmaaier in de stille categorie. Ter vergelijk, een normaal gesprek produceert met 60 decibel meer geluid.

Ben je op zoek naar een goede robotmaaier, en wil je daarvoor niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan vooral eens naar de McCulloch ROB600, de beste robotmaaier met een lage prijs uit de test.

Op het bovenstaande Beste Robotmaaier Kopen voor de actuele prijzen van deze en andere robotmaaiers. Je vindt daar ook de Robotmaaier Top 10 en andere informatie.

Zie ook: Alle testen van robotmaaiers en andere grasmaaiers


Onderwerpen:
Beste robotmaaier goedkoop, beste betaalbare robotmaaier, goede voordelige robotgrasmaaier, beste robotmaaiers test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.