Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste trampolines (op poten en inground)

 

De beste trampoline op poten, de beste trampoline om in te graven en meer goede trampolines in de trampoline top 10. Met aanbiedingen.

Beste trampolines test

Wat zijn de beste trampolines voor in de tuin? Hier kijken we naar de trampoline top 10 en brengen twee van deze beste trampolines onder de aandacht. De beste trampoline op poten en de beste trampoline om in te graven.


Dit is de trampoline top 10. Hieronder pikken we er twee van deze trampolines uit. De beste trampoline op poten en de beste inground trampoline.

Beste trampoline op poten: Salta First Class Combo

Deze Salta trampoline op poten is een trampoline van de allerbeste kwaliteit. Er is alleen gebruik gemaakt van de beste, sterkste en meest veilige materialen. 

Zo zijn de trampolines uit de First Class serie voorzien van een extra dik en daarmee extra sterk frame dat gegalvaniseerd zwart gepoedercoat is. Ook de veiligheidsrand van wel 37 centimeter (inbegrepen) is heel dik (32mm)  sterk en veilig. Deze is gemaakt van extra dik  (0,76 mm) gecoat pvc materiaal dat ook nog eens zorgt voor een luxe uitstraling.Beste trampoline op poten Salta

Beste trampoline op poten Salta


Doordat de veiligheidsrand aan het frame van de mat is bevestigd kunnen de kinderen nooit met de veren in aanraking komen.

Ook de verbindingen zijn extra stevig en extra stabiel dankzij een vierkante bevestiging aan de onderzijde en vaste schroefverbindingen. Het frame beweegt niet tijdens het springen. Dat is niet alleen veel comfortabeler, maar ook veiliger en het is nagenoeg stil.

Het grote aantal dubbel, conische, goudkleurige verzinkte veren (tot een lengte van 210mm dragen ook bij aan het springcomfort en deze zorgen voor een zachte landing.

Ook aan het het vangnet is veel aandacht besteed. Dit veiligheidsnet is heel zacht en heeft een grote dichtheid. De staanders van het net zijn omhuld met een dikke schuimlaag.

En bij deze zeer complete beste trampoline voor in de tuin wordt ook een ladder meegeleverd. Kijk bij de bovenaan gelinkte testresultaten voor de actuele prijs van deze beste trampoline op poten.

Beste inbouw trampoline: Berg Inground Elite

Het Nederlandse Berg Toys is verantwoordelijk voor de beste in te graven trampoline. De Berg Inground Elite is verkrijgbaar in diameters van 3,30 meter, 3,80 meter en 4,30 meter. Ook deze Berg inground trampoline is een met veel zorg ontwikkelde veilige kwaliteits-trampoline.


Het is heerlijk springen op de Berg Inground Elite, want de twinspring veren leveren aanmerkelijk meer sprongkracht op dan conventionele veren waardoor je veel hoger springt.


Beste inground trampoline Berg

Beste inground trampoline Berg


En een ander sterk punt van deze beste inground trampoline is dat door de schuine opstelling de veren lang gemaakt konden worden zonder dat dit ten koste gaat van het springdoek. Dit springdoek is op zijn beurt weer gemaakt volgens de Airflow techniek die 50% meer lucht doorlaadt. Dit levert minder luchtweerstand op tijdens het springen, en ook dit maakt het springen soepeler en zorgt er voor dat je hoger komt.

Ook bij de Berg Inground Elite wordt een uitstekende beschermrand meegeleverd die niet alleen veilig is, maar ook bijzonder goed tegen UV-licht waardoor hij jarenlang mooi van kleur blijft.

Kijk voor alle beste trampolines, hun specificaties en hun prijzen in het bovenaan genoemde overzicht met 10 beste trampolines.

Zie ook: Meer beste trampolines uit de test


Samenvatting:
Zoek je een goede trampoline? Hierboven vind je een top 10 met beste trampolines. Twee van de beste trampolines brengen we onder de aandacht, de beste trampoline op poten van Salta en de beste inground trampoline van Berg Toys.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *