Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Medisana Medinose Pro werkt echt tegen hooikoorts

 


Je klachten van hooikoorts en neus-allergieën uit de wereld helpen zonder medicijnen, zonder dagelijkse kosten, zonder dokter, maar door simpelweg een apparaatje in je neus te stoppen. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het werkt echt met de Medisana Medinose Pro, tenminste bij verreweg de meeste mensen.


Testen wezen het uit. Meer dan 9 van de 10 mensen zijn geholpen met de Medisana Medinose Pro. Jeukende ogen, tranende ogen, niezen, een loopneus, of juist een, verstopte neus. Kortom klachten die voorkomen uit een neusallergie zoals hooikoorts verdwijnen in de meeste gevallen als je de Medisana Medinose Pro gebruikt. De gebruikerservaringen zijn zeer positief. Kijk maar bij de aanbiedingen van anti-hooikoorts apparaten. Daar vind je alle gegevens en de actuele lage winkelprijs, maar ook de gebruikerservaringen met de Medidana Medinose Pro en andere apparaten tegen hooikoorts.
Je vindt bij deze aanbiedingen van anti-hooikoorts apparaten ook de Medisana Medinose 2 Slim. de opvolger van de hier geteste Medinose.Hoe gebruik je de Medisana Medinose Pro?

De Medisana Medinose Pro is lichttherapie voor je neus. Het anti-hooikoorts apparaatje beschikt over twee lampjes aan een snoertje die je in je neusgaten steekt. Dat doe je in eerste instantie drie keer op een dag gedurende 4,5 minuut. Als de klachten minder worden kun je deze simpele behandeling terugschroeven tot twee of zelfs maar één keer per dag.

Dat laatste kan bijvoorbeeld als je nog geen last hebt, maar de problemen wel ziet aankomen. Bijvoorbeeld via de Hooikoortsradar.

Basis van de werking is infrarood LED-licht dat zorgt voor verbeterde doorbloeding en dat het neusslijmvlies immuun maakt voor de stoffen die de hooikoorts-reactie veroorzaken.

Werkt dit echt tegen hooikoorts?

Het klinkt allemaal als een Tellsell product, maar Medisana is een fabrikant van serieuze medische  hulpmiddelen en zoals we al schreven bijna alle hooikoortspatienten en mensen met last van andere neus-allergiën hebben baat bij de Medisana Medinose Pro. Ook onze eigen test was zeer positief. De hooikoorts-tabletjes konden al na twee dagen in de kast blijven.

Het effect is net zo goed als van hooikoortstabletten, maar de Medisana Medinose Pro heeft geen enkele bijwerking. Zo kun je je van hooikoortspillen duf worden, en medicijnen moet je altijd voorkomen als het even kan.

De Medisana Medinose Pro is onbeperkt te gebruiken, ook door bijvoorbeeld zwangere vrouwen.

En de Medisana Medinose Pro is ook nog eens heel goedkoop, vooral omdat je op hooikoortsmedicijnen bespaart. Kijk bij de aanbiedingen aan het begin van dit artikel voor de actuele prijs.


Onderwerp:
Hierbij informatie over de Medisana Medinose Pro, een apparaatje dat heel effectief is tegen hooikoorts. Deze is inmiddels opgevolgd door de Medisana Medinose 2 Slim, een nog betere versie.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.