Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Medisana Medinose Pro werkt echt tegen hooikoorts


Je klachten van hooikoorts en neus-allergieën uit de wereld helpen zonder medicijnen, zonder dagelijkse kosten, zonder dokter, maar door simpelweg een apparaatje in je neus te stoppen. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het werkt echt met de Medisana Medinose Pro, tenminste bij verreweg de meeste mensen.


Testen wezen het uit. Meer dan 9 van de 10 mensen zijn geholpen met de Medisana Medinose Pro. Jeukende ogen, tranende ogen, niezen, een loopneus, of juist een, verstopte neus. Kortom klachten die voorkomen uit een neusallergie zoals hooikoorts verdwijnen in de meeste gevallen als je de Medisana Medinose Pro gebruikt. De gebruikerservaringen zijn zeer positief. Kijk maar bij de aanbiedingen van anti-hooikoorts apparaten. Daar vind je alle gegevens en de actuele lage winkelprijs, maar ook de gebruikerservaringen met de Medidana Medinose Pro en andere apparaten tegen hooikoorts.
Je vindt bij deze aanbiedingen van anti-hooikoorts apparaten ook de Medisana Medinose 2 Slim. de opvolger van de hier geteste Medinose.Hoe gebruik je de Medisana Medinose Pro?

De Medisana Medinose Pro is lichttherapie voor je neus. Het anti-hooikoorts apparaatje beschikt over twee lampjes aan een snoertje die je in je neusgaten steekt. Dat doe je in eerste instantie drie keer op een dag gedurende 4,5 minuut. Als de klachten minder worden kun je deze simpele behandeling terugschroeven tot twee of zelfs maar één keer per dag.

Dat laatste kan bijvoorbeeld als je nog geen last hebt, maar de problemen wel ziet aankomen. Bijvoorbeeld via de Hooikoortsradar.

Basis van de werking is infrarood LED-licht dat zorgt voor verbeterde doorbloeding en dat het neusslijmvlies immuun maakt voor de stoffen die de hooikoorts-reactie veroorzaken.

Werkt dit echt tegen hooikoorts?

Het klinkt allemaal als een Tellsell product, maar Medisana is een fabrikant van serieuze medische  hulpmiddelen en zoals we al schreven bijna alle hooikoortspatienten en mensen met last van andere neus-allergiën hebben baat bij de Medisana Medinose Pro. Ook onze eigen test was zeer positief. De hooikoorts-tabletjes konden al na twee dagen in de kast blijven.

Het effect is net zo goed als van hooikoortstabletten, maar de Medisana Medinose Pro heeft geen enkele bijwerking. Zo kun je je van hooikoortspillen duf worden, en medicijnen moet je altijd voorkomen als het even kan.

De Medisana Medinose Pro is onbeperkt te gebruiken, ook door bijvoorbeeld zwangere vrouwen.

En de Medisana Medinose Pro is ook nog eens heel goedkoop, vooral omdat je op hooikoortsmedicijnen bespaart. Kijk bij de aanbiedingen aan het begin van dit artikel voor de actuele prijs.


Onderwerp:
Hierbij informatie over de Medisana Medinose Pro, een apparaatje dat heel effectief is tegen hooikoorts. Deze is inmiddels opgevolgd door de Medisana Medinose 2 Slim, een nog betere versie.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik was er heel sceptish over, maar omdat ik zoveel goede reacties las heb ik dit anti hooikoorts apparaatje toch maar eens geprobeerd. De prijs laat dat ook wel toe, je valt er geen buil aan. Maar al had het veel duurder gekost! De Medinose is zijn geld meer dan waard, op tijd gebruiken en ik ben vrijwel hooikoortsvrij. Soms wat licht gesnotter en kortstondig een hooikoortsgevoel, maar het is niet te vergelijken met vroeger en werkt zelf beter dan een pilletje. Bovendien is het op den duur goedkoper maar buiten dat de werking maakt het tot een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik kreeg Tel Sell associaties bij de Medinose, maar ik weet ook dat Medisana een betrouwbare Duitse fabrikant van serieuze gezondheidsapparaten is. Dus na het lezen van deze review al een tijdje terug een Medisana Medinose gekocht. En ik moet zeggen, bedankt voor de tip!

    Ik ben al sinds mijn tienertijd allergisch voor stof en pollen, en door de jaren heen alles geprobeerd, behalve dan dit apparaatje. Pillen en neusspray hielpen niets maar na gebruik van de Medinose merkte ik wel degelijk verschil. Ik was sceptisch, maar ik ben nu helemaal om. Ik loop niet meer constant te niezen bij een hooikoorts alarm, en heb geen jeukende ogen meer. In verband met stofallergie gebruik ik de Medisana Medinose dagelijks het hele jaar door. Het nare gevoel dat bij een luchtweg allergie hoort is ook weg, tenzij er heel veel pollen in de lucht zijn, dan voel ik het in mindere mate.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.