Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Hue Motion Sensor beste bewegingssensor verlichting

Redactie     12:59     No comments


Met een intelligente lichtschakelaar met bewegingssensor kun je het zo regelen dat de verlichting in huis alleen brandt als er zich iemand in de ruimte bevindt. Dat scheelt natuurlijk enorm in de stroomkosten. De Philips Hue Motion Sensor kun je bovendien de manier van verlichting instellen.

Smart home hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Kijk maar naar de Philips Hue Motion Sensor. Dit is een kleine draadloze bewegingssensor (hij werkt op batterijen)  die in combinatie met Philips Hue verlichting voor heel veel gemak zorgt. Je plaatst de bewegingssensor ergens in een ruimte, en koppelt deze draadloos aan de Philips Hue Bridge waarop ook de verlichting in die ruimte aangesloten is. Zodra iemand de kamer instapt gaat de verlichting branden, en na verloop van tijd, als er geen beweging meer wordt waargenomen gaat de verlichting weer uit.


De beste bewegingssensor verlichting volgens de gebruikers

Ideaal voor een hal, badkamer, maar ook voor de keuken of een andere woonruimte. Je hebt altijd licht zonder dat je het lichtknopje hoeft te gebruiken, en als je er niet bent schakelt de lamp weer uit. Niet voor niets kreeg deze bewegingssensor bij Kieskeurig de beste reviews. Een daglichtsensor zorgt ervoor dat de verlichting uitblijft als het al licht genoeg is in de ruimte, en ook is het erg handig dat je het soort licht kunt instellen. Zo kun je de licht in hal en toilet bijvoorbeeld maar op 10% van de sterkte laten branden als je 's nachts je bed uit moet. Wel zo aangenaam!

Meer informatie en prijzen

Kijk bij de slimme verlichting voor de prijzen, en alle informatie over de Philips Hue Motion Sensor en andere slimme verlichting voor in huis.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.